Cageball Karácsony NŐI KUPA 2014

Új női kupagyőztes csapatot avattunk!

Hat csapattal vágtunk neki a közvetlenül karácsony után megrendezett női tornának. A Hajdúböszörményi TE futsalosai és az Összejöttek „BLSZ válogatottja” két-két csapattal is képviselték magukat, de benevezett a IMG_4665tornára a női bajnokságból ismert ELTE-BEAC Hiúzok és az „örök reménység” Dream Team leányai.
Az alapszakaszban 12 perces mérkőzéseken minden csapat meccselt a másik öttel. A legjobban a HTE2 és a Dream Team kapta el a fonalat. Utóbbiak csak az egymás elleni mérkőzésükön maradtak alul, míg előbbi 100%-os teljesítménnyel abszolválta az első öt meccsét. Az alapszakaszban (némi meglepetésre) csak negyedik pozícióban zárt a korábbi kupagyőztes játékosokat is felvonultató HTE1. A Chile-mezes Összejöttek „A” zárt a harmadik helyen. Az ELTE-BEAC Hiúzok a jobb egymáselleni eredménynek köszönhetően megelőzte az Összejöttek „B”-t és ötödik lett.
Az alapszakasz 5. és 6. pozíciójában végzők rájátszásbeli meccsét a mostani kupán gyengébb formáját mutató Összejöttek „ B” nyerte az ELTE ellen, egy kevés gólos találkozón. Az elődöntőkben nem IMG_4850született meglepetés, bár a két hajdúböszörményi csapat meccsét, csak az utolsó percben fordította meg a HTE2, a másik ágon a Dream Team könnyed győzelemmel jutott a döntőbe.  A bronzért menő csatában a HTE1 megrázta magát és visszavágott az alapszakasz vereségért az Összejöttek „A”-nak. A fináléban a HTE2 nagyon magabiztosan játszva, esélyt sem adva megverte a Dream Teamet. A győztes csapat látványos játékában hatalmas érdemei voltak Nagy Ágnesnek, aki a Torna Játékosa lett.
Köszönjük a részvételt minden Csapatnak, Boldog Új Évet kívánunk!

Folytatás január 24-én, az újév első Női Kupájával!

További fotók a facebook galériánkban, ITT!

Alapszakasz:
Összejöttek A – Összejöttek B 2-4