fbpx

VII. Baráti Társaságok Kupája

‘Nekünk Nem Mindegy’ győzelem!

A hobbi, baráti csapatoknak hetedik alkalommal rendeztük meg a kőbányai Cageball Centerben futó Baráti Kupa sorozatot. A magyar bajnokságban igazolással nem rendelkezőknek kiírt tornára ezúttal 11 csapat nevezett be.

10A hatfős csoportot a korábban már több alkalommal jól szereplő dunaújvárosi Bayern Fast Fox nyerte meg. Csupán a gólkülönbség miatt lett a második a Drink Team, akik félig-meddig újoncként szerepeltek ezen a tornán. Árpád FC 0250%-os mérleggel lett a harmadik. A még továbbjutó negyedik helyet a Dinamo Duracel csípte meg. Az egyre több tornánkon részt vevő Fészekrablók 4 ponttal nem jutottak tovább, az AM-DSB-SC rendszeres pályafoglaló csapat pedig most először (de reméljük nem utoljára) belekóstolt, milyen is egy cageball kupa minálunk,  így nekik rutinszerzésnek volt jó ez a torna. A B-csoportban is csupán a gólkülönbség döntött az első helyről, a Kőbánya Vérnarancs hozta a megszokott játékát és sok szerzett góljuknak köszönhetően előzték meg a 300 csapatát. Harmadikként jutott tovább a ‘hálátlanokos’ srácokból álló Nekünk Nem Mindegy alakulat két győzelem, két vereséggel. A még továbbjutó helyért küzdő két csapat is döntetlent játszott egymással, így az UFC szerényebb vereségeinek köszönhette a továbbjutását, míg a Pesti Fiúk elbúcsúztak.

IMG_0952Az egyenes-kieséses szakaszban a Kőbánya Vérnarancs, a 300 és a Bayern Fast Fox hozta a kötelezőt. A Drink Team pedig egy nagyon izgalmas mérkőzésen játszott döntetlent a Nekünk Nem Mindeggyel. A büntetők döntöttek, amit az ötödik rúgókör után a csoportban csak harmadik Nekünk Nem Mindegy lőtt pontosabban. A Drink Team így veretlenül búcsúzott a negyeddöntőben, az UFC-vel, a Dinamóval és az Árpád FC-vel egyetemben. Az elődöntőben a Nekünk Nem Mindegy 6-2-re elverte a Kőbánya Vérnarancsot (a csoportban még 7-0 volt a piros mezeseknek), a másik ágon a Bayern Fast Fox magabiztosan jutott be a döntőbe a 300 ellenében.

A bronzmeccsre a már teljesen elfáradt 300-nak nem maradt ereje és esélye a Kőbánya Vérnaranccsal szemben.IMG_0989 A döntő viszont egy végig izgalmas csatát hozott, amelyen 0-1-ről egy büntetővel és egy bombagóllal fordítva 2-1-re nyert a Nekünk Nem Mindegy. A Bayern Fast Foxnak így továbbra is hiányzik az arany, de a valamikor nyáron megrendezendő VIII. Baráti Társaságok Kupán valószínűleg újra megpróbálják elnyerni…

Örömünkre szolgál, hogy töretlen népszerűségnek örvend ez a formátumú sorozat, mely kupáról-kupára bebizonyítja, hogy milyen kiegyenlített mezőny tud kialakulni és itt-ott igen meglepő eredmények születni. Várunk benneteket legközelebb is!

 

További fotók a facebook galériánkban, KATTINTS IDE!

 

Eredmények:

 

A-csoport
Árpád FC – Fészekrablók 2-2
Bayern Fast Fox – AM-DSB-SC 3-1
Drink Team – Dinamo Duracel 4-3
Bayern Fast Fox – Árpád FC 4-2
Dinamo Duracel – Fészekrablók 4-1
Drink Team – AM-DSB-SC 6-1
Árpád FC – AM-DSB-SC 7-6
Bayern Fast Fox – Dinamo Duracel 3-2
Drink Team – Fészekrablók 4-3
Árpád FC – Dinamo Duracel 4-2
Bayern Fast Fox – Drink Team 3-3
Fészekrablók – AM-DSB-SC 7-1
Drink Team – Árpád FC 3-2
Bayern Fast Fox – Fészekrablók 4-0
Dinamo Duracel – AM-DSB-SC 7-0
B-csoport
Nekünk Nem Mindegy – UFC 5-1
Kőbánya Vérnarancs – 300 2-2
Nekünk Nem Mindegy – Pesti Fiúk 4-1
Kőbánya Vérnarancs – UFC 2-0
300 – Nekünk Nem Mindegy 3-0
UFC – Pesti Fiúk 2-2
Kőbánya Vérnarancs – Nekünk Nem Mindegy 7-0
300 – Pesti Fiúk 4-1
300 – UFC 4-2
Kőbánya Vérnarancs – Pesti Fiúk 7-0
Negyeddöntő
Bayern Fast Fox – UFC 2-1
300 – Árpád FC 4-0
Kőbánya Vérnarancs – Dinamo Duracel 5-0
Nekünk Nem Mindegy – Drink Team 3-3 (büntetőkkel:3-2)
Elődöntő
Bayern Fast Fox – 300 3-1
Nekünk Nem Mindegy – Kőbánya Vérnarancs 6-2
Bronzmeccs
Kőbánya Vérnarancs – 300 4-1
Döntő
Nekünk Nem Mindegy – Bayern Fast Fox 2-1