ARËNA ŐSZI TORNA

Chicago Ifi győzelem Törökbálinton!

Ismét a törökbálinti ARËNA-ban rendeztünk kupát, ahol ezúttal  tíz csapat gondolta úgy, hogy a hosszúhétvégén is focizik egy nagyot. A nevezési lista alapján hét darab csapat is dobogóra esélyesnek tűnt, így abban biztosak voltunk, hogy ez sem lesz egy előre lefutott rendezvény…IMG_9680
Az A-csoportban szerepelt a legutóbbi tornagyőztes Nekünk Mindegy, akik most is megnyerték a csoportjukat. Velük azonos pontszámmal, egymás elleni döntetlennel, de rosszabb gólaránnyal a csoport második helyén végzett veretlenül a csupa nagy múltú játékosból álló Chicago „öregcsapata”. A 3. és 4. továbbjutó helyekre odaért a két győzelmet begyüjtő Nicholas Cageball (máskor Legjobbkocsma.hu) és az egy győzelmes Mi az? nevű formációk. A helyi rutinnal rendelkező Brigád nem szerzett pontot, és búcsúzott.
A B-csoport győztese a Chicago Ifi lett, de itt is veretlen lett a csoportmásodikként továbbjutó, név szerint az Árpád FC . A Dühöngő ezúttal nem a szokásos összeállításban szerepelt, de így is továbbjutott, ráadásul a torna legnagyobb győzelme, egy 13-0-s siker is az ő nevükhöz fűződik. IMG_9856A Kaminokupa „dolgozói” csapata szerezte meg a még továbbjutó negyedik helyet, a szintén törökbálinti Kobold Sörözőnek ezúttal sajnos nem termett sok babér.
A negyeddöntőkben a Nekünk Mindegy a Kaminokupát, a Chicago Ifi a Mi az?-t gyűrte le. Nem kis meglepetésre a Dühöngő 3-1-re elütötte az elődöntőtől, az egyébként döntőbe várt Chicagót. A legszorosabb mérkőzés az Árpád FC – Nicholas Cageball összecsapás volt, ugyanis az Árpádosok 4-1-es hátrányból álltak fel és hozták ki a végeredményt 5-5-re, így a rendes játékidő után csak büntetőpárbaj döntötte el az elődöntőbe kerülést, amit az Árpád FC játékosai végeztek el pontosabban.
Az elődöntőben a Nekünk Mindegy magabiztosan verte az Árpád FC-t, a másik ágon a Chicago Ifi egy bombagóllal nyerte meg 1-0-ra a Dühöngő elleni találkozót. A bronzmeccs és a döntő is sok találatot hozott. IMG_9849A legutóbbi alkalommal is egymás ellen bronzmérkőzést játszók meccséből, most az Árpád FC került ki győztesen, így a rutinos Dühöngő eddigi négy kupaszereplésükből először hagyta el érem nélkül a cageball pályákat. A döntőben, az egymást nagyon jól ismerők meccsén a Chicago Ifi végig vezetve, ám szoros meccsen győzött a Nekünk Mindeggyel szemben. A Torna Játékosának ezúttal a Chicago IFI nagy formában játszó góltermelőjét, Ujfalusi Rolandot választottuk, aki a különdíjasok újdonságaként a kis szobrocska mellé már cageball pólót is kapott (köszönet érte a Free Art-nak).
Igazán magas játékszínvonalú torna volt ez ismét, ami Nélkületek nem jöhetett volna létre, köszi, hogy velünk fociztok és szeretitek ezt a játékot, tartsátok meg eme remek szokásotokat! 🙂

További fotók a facebook galériánkban, ITT!

Nekünk Mindegy – Nicholas Cageball 5-2
Mi az? – Brigád 4-3