fbpx

VI. Last Minute Kupa

Drámai döntő után Nekünk Mindegy győzelem

16 csapat adta le nevezését a január végi VI. Last Minute formátumú (kedvezményes nevezési díjas) tornánkra, így négy csoportban versengtek a csapatok. A továbbjutás szempontjából nem sok izgulni valója akadt a csapatoknak, hiszen mind a tizenhat csapat megmérkőzhetett a nyolcaddöntőbenIMG_1922, ám nagyon nem volt mindegy melyik csapat hányadik helyen végez, és hogy kivel játszik a folytatásban, de nézzük a csoportokat.

Az A-csoportban a Kőbánya Orange sok tornát kihagyva, de a régi lendülettel megnyerte kvartettjét. A két újonc az RRF és a Ceva mögött negyedikként végzett a (Kaminokupa staff csapata a) Bogya1. A B-csoportból a Nekünk Mindegy emelkedett ki! A régi visszatérő AS Kóma másodikként zárt, megelőzve a „legjobb csapatnevű”: Ülj le Béla, szedek leves brigádját és a Fussmitut. A C-csoportban sem volt meglepetés, a Ke-Ki lett az első. A második hely a szintén veretlen Dinamo Duracelé lett. A 3.-4. helyen Öcskösök, Trógerek sorrend alakult ki. A D-csoportban volt viszont nagy kavarodás. A két 6 pontos csapat közül a Hálátlanok örülhettek a csoportelsőségnek, az E-sense-é lett így a második hely. A Vegyesfelvágott és a Budapesti Bikák zártak a végén.

A nyolcaddöntőben a csoportelsők és a csoportmásodikok közül csupánIMG_2003 a Dinamo vérzett el, őket a Vegyesfelvágott ejtette ki büntetőkkel. A negyeddöntőben az E-sense-nek a Kőbánya Orange elleni mérkőzése hozta a legtöbb izgalmat, amely az előbbi győzelmével zárult. A négybe jutott még: NM1, Hálátlanok, Ke-Ki. Az elődöntőkben két 5-3-as végeredmény született a Hálátlanok és az E-sense bánatára, így a D-csoport nyitómeccse után, újra találkoztak, ezúttal a bronzmeccsen. Szoros találkozó volt, melyen az ötödik kör büntetőrúgás döntötte el az érmek sorsát a Hálátlanok javára. A döntőn sokáig nem született gól, majd egy gyors gólváltásra a Ke-Ki tudott még eggyel felelni. Ám az utolsó másodperben jött az egyenlítés a Nekünk Mindegytől, így itt is a büntetők döntöttek. A mindig oly biztos Törő ezúttal büntetőt hibázott, ami megpecsételte a Ke-Ki sorsát, így több mint 5 hónap és két ezüstérem után újra kupagyőzelmet ünnepelhetett a Nekünk Mindegy formáció.

A torna játékosa címet a szervezők és játékvezetők döntése alapján ezúttal a Ke-Ki-ben játszó Nap Sándor érdemelte ki, végig kiegyensúlyozott, gólerős játékot bemutatva.IMG_2106

Összességében elmondható, hogy egy remek, kiegyensúlyozott tornán vagyunk túl, sok jó meccsel, több visszatérővel. Örömünkre ismét új csapatok is részt vettek és kóstoltak bele (kupa szinten legalábbis) a cageball világába, reméljük nem utoljára. Köszönjük továbbra is, hogy ennyien jártok focizni, jól érzitek magatokat és szeretitek ezt a játékot, ígérjük folytatjuk, már csak azért is mert nemsokára 5 éves lesz Szövetségünk, amit március 4-én meg is fogunk ünnepelni…

 

További fotók a facebook galériákban! KATTINTS!

 

 

Eredmények:

A-csoport
Ceva – Bogya1 3-1
Kőbánya Orange – RRF 5-4
RRF – Bogya1 5-1
Kőbánya Orange – Ceva 5-0
Kőbánya Orange – Bogya1 5-2
RRF – Ceva 5-3
B-csoport
NM1 – Fussmitu 7-1
AS Kóma – Ülj le Béla, szedek levest 6-4
NM1 – AS Kóma 5-3
Ülj le Béla, szedek levest – Fussmitu 2-1
NM1 – Ülj le Béla, szedek levest 5-2
AS Kóma – Fussmitu 3-2
C-csoport
Ke-Ki – Trógerek 5-4
Öcskösök – Dinamo Duracel 1-1
Dinamo Duracel – Trógerek 3-1
Ke-Ki – Öcskösök 5-3
Öcskösök – Trógerek 3-1
Ke-Ki – Dinamo Duracel 4-4
D-csoport
Hálátlanok – E-sense 5-0
Vegyesfelvágott – Budapesti Bikák 3-3
E-sense – Budapesti Bikák 4-2
Vegyesfelvágott – Hálátlanok 1-0
E-sense – Vegyesfelvágott 5-0
Hálátlanok – Budapesti Bikák 4-1
Nyolcaddöntő
Kőbánya Orange – Fussmitu 3-0
E-sense – Öcskösök 3-1
Dinamo Duracel – Vegyesfelvágott 2-2 (büntetőkkel: 1-3)
NM1 – Bogya1 8-4
RRF – Ülj le Béla szedek levest 5-2
Ke-Ki – Budapesti Bikák 6-0
Hálátlanok – Trógerek 5-0
AS Kóma – Ceva 2-1
Negyeddöntő
Kőbánya Orange – E-sense 1-2
Vegyesfelvágott – NM1 1-4
RRF – Ke-Ki 2-8
Hálátlanok – AS Kóma 8-2
Elődöntő
E-sense – NM1 3-5
Ke-Ki – Hálátlanok 5-3
Bronzmeccs
E-sense – Hálátlanok 3-3 (büntetőkkel: 2-3)
Döntő
NM1 – Ke-Ki 2-2 (büntetőkkel: 2-1)