VIII. Last Minute Kupa

Zsinórban harmadszor ‘Last Minute kupagyőztes’ a Nekünk Mindegy!

IMG_6864Immáron VIII. alkalommal rendeztük meg a Last Minute Kupát, melyen ezúttal is minden csapatnak „olcsóbban adtuk” a nevezési díjat. Tíz csapat nevezett be erre a szombat délelőttre, ebből két verseny-újoncot is köszönthettünk a mezőnyben: az Olaszliszka és Leövey és Béla csapatát.

Az A-csoportban a Juló FC egy elkönnyelműsködött döntetlen kivételével minden meccsét hozta. Még a csoportrangadónak számító Legjobbkocsma.hu elleni találkozót is, amellyel a kocsmások a csoport második helyén végeztek. A Hálátlanok ezen a tornán nem tudták hozni azt a pluszt, amivel a dobogó közelébe tudtak volna kerülni, a csoportjukban is csak harmadikok lettek. A még továbbjutó negyedik helyet az FC Dinamo Partizánok csípték el. Két 2-2-es döntetlennel tovább lehetett jutni ebből a csoportból. Az Olaszliszkának meglátszott, hogy új a közeg, csupán egy pontot gyűjtöttek a kupán és a csoportmeccsek után búcsúztak.

IMG_6876A B-csoportban a Nekünk Mindegy hozta a már-már szokásos csoport-teljesítményét. Ez annyit jelent, hogy megnyerték a csoportot, de ezúttal sem hibátlan a mérleg, egy vereséget most is összeszedtek. A második helyen a torna másik újonca a Leövey és Béla végzett. Az eddig csak pályabérlő baráti csapat úgy gondolta, egyszer egy kupát is kipróbál, és a csoportmeccsek után kiderült, ez már megérte. A harmadik helyen a Szudor-Művek végzett, akik egy sajnálatos sérülés miatt csak egy torna alatti „gyorsigazolással” biztosították, hogy végig tudják játszani a kupát. Az S-team SE-nek sikerült legyőzni az Nekünk Mmindegyet, ezen felül még egy x-re jók voltak, így 4 pontjukkal beelőzték a csupán három pontot gyűjtő, és búcsúzó Árpád FC-t.

A negyeddöntőkben a Juló, a Kocsma és az NM1 könnyebben, a Leövey és Béla csak büntetőkkel nyert. A legjobb négyben a remek formában játszó Leövey és Béla még a Juló FC-t is legyőzte, így ők készülhettek a Nekünk Mindegy elleni döntőre, miután Dudás Laciék a Legjobbkocsmát is két vállra fektették az elődöntőben. AIMG_6833 bronzmeccsen döntetlen született. A büntetőpárbaj pedig öt körig tartott, ezalatt, a Juló kettőt, a Kocsma egyet hibázott, így utóbbiaké a bronzérem. A döntőben a Nekünk Mindegy hengerelt. A csoportban már egyszer lejátszott mérkőzés jóval szorosabb volt, mint a döntő összecsapása. Ugyanis a sokszoros bajnok 7-2-re legyőzte a torna meglepetéscsapatát, a Leövey és Bélát. A torna legjobb játékosának ezúttal a „kocsmás” Megyeri Félixet választottuk, aki ritkán járt eddig cageball kupán és először érdemelte ki ezt a címet!

Gratulálunk a dobogósoknak, köszönjük minden csapatnak a részvételt, reméljük az újak jól érezték magukat és viszontlátjuk őket versenyeinken!

TOVÁBBI FOTÓK A FACEBOOK GALÉRIÁNKBAN, ITT!

Hálátlanok – FC Dinamo Partizán 4-1
Juló FC – Olaszliszka 6-2