fbpx

KE-KI Speedfitness – ÚJÉVI NŐI KUPA 2018

Izgalmas női torna, In-Team győzelem

Minden télen igyekszünk legalább egy hétvégi női tornát rendezni, de mivel az utóbbi időben a lányok mezőnye igencsak inaktív volt a cageball iránt, nem volt könnyű dolgunk, ám nagy nehezen összejött az Újévi Kupa, méghozzá igen színvonalas mezőnnyel! 🙂 A 6 benevezett csapat körmérkőzéseken döntötte el a rendezvény végső sorrendjét, melynek legnagyobb pozitívuma talán az volt, hogy egy csapat sem maradt pont nélkül.

Az eddigi női bajnokságainkban Familie csapatnéven versenyző és legutóbbit meg is nyerő, bő keretű hölgy társaság ezúttal 2 csapattal is elindult 5-ös Lottó és 6-os Lottó néven. Sőt, egy harmadikat is beneveztek, akik a találó Joker nevet kapták, de játékosaik az eddigi bajnokságainkban Vérmókusok néven voltak ismertek. Az imént említett csapatok végeztek a tabella alsó felén. A hatodik helyen végző 5-ös Lottó csak 1 pontot tudott összeszedni, ezt viszont a későbbi ezüstérmesek ellen! Előttük a 6-os Lottó brigádja foglalt helyet 4 ponttal. Ők a mögöttük végző ellen és az előttük helyezkedő, negyedik Joker ellen voltak eredményesnek, így a pont vadászat nekik „családon belül maradt”. A Joker viszont szépen kezdett és megverte a későbbi bronzérmest és ehhez még 4 pontot szerzett az alatta lévőktől.

Harmadik lett a Bodon Péter FC. A nem túl régi egyesület, frissen alakult női szakosztályát mindenképp képviseltetni akarta a mindig lelkes Simonyi András vezetőedző annak ellenére is, hogy futsal mérkőzésük volt, ezért néhány női nagypályás NBI-es, MTK-ban játszó játékost kért fel a szereplésre, ami egy szép bronzérmet hozott a Pinczi Anita vezette brigádnak.

Az ezüst érem a Lecsó FC-é, akik előző bajnokságunk bronzérmesei is voltak (Pí Csapat néven), ők csak az első és utolsó csapat ellen vesztettek pontot. Érdekesség, hogy a szintén MTK-ból érkező, I. helyezett In-Team-et megverték a 4. fordulóban, ám az utolsó meccsükön amin a dobogó első helye is múlott, egy góllal kikaptak a Bodontól, így éppen hogy lecsúsztak az aranyról…Az In-Team győzelme mindenképpen megérdemelt, hiszen a Lecsón kívül minden csapatot magabiztos, gyors játékkal múltak felül és ők adták a torna játékosát is, Turányi Lilla személyében! Gratulálunk mindenkinek, köszönjük a részvételt, a KE-KI Speedfitness Stúdiónak pedig a szuper díjakat és várunk szeretettel Titeket legközelebbi cageball rendezvényeinken is, de legfőképpen a NYÁRI NŐI BAJNOKSÁGBAN!

 

 

TOVÁBBI FOTÓK A FACEBOOK GALÉRIÁNKBAN, ITT!

 

EREDMÉNYEK:

1.forduló
Ötös Lottó 4-6 In-Team
Hatos Lottó 1-7 Lecsó FC
Joker 3-2 Bodon Péter FC
 .
2.forduló
Ötös Lottó 3-3 Lecsó FC
In-Team 4-1 Bodon Péter FC
Hatos Lottó 3-3 Joker
 .
3.forduló
Ötös Lottó 2-5 Bodon Péter FC
Lecsó Fc 4-3 Joker
In-Team 3-1 Hatos Lottó
 .
4.forduló
Ötös Lottó 2-3 Joker
Bodon Péter FC 2-1 Hatos Lottó
Lecsó FC 5-2 In-Team
 .
5.forduló
Ötös Lottó 4-8 Hatos Lottó
Joker 0-7 In-Team
Bodon Péter FC 4-3 Lecsó FC

 

1.hely In-Team 12pont
2.hely Lecsó FC 10pont
3.hely Bodon Péter FC 9pont
4.hely Joker 7pont
5.hely Hatos Lottó 4pont
6.hely Ötös Lottó 1pont