fbpx

CAGEBALL PARTY – Szilveszteri Éjszakai Torna 2018

Legjobbkocsma.hu siker az év utolsó megmérettetésén!

Mint a tavalyi évben, idén is egy különleges és izgalmas éjszakai tornával zártuk az esztendőt, szilveszter előtt két éjszakával:

A 2018-as évet búcsúztató tornánknak ezúttal is speciális éjszakai lebonyolítást adtunk, ugyanis a csoportmérkőzések játékidejei a hagyományos 1 x 10 perc helyett 1 x 8 percesek lettek, viszont szintén rendhagyó módon oda-visszavágós rendszerben zajlottak. Tehát jó sok meccs várt mind a 19 benevezett csapatra, hogy eldöntsék ki kerüljön és milyen pozícióban a rájátszás legjobb 16 közé.


Az ‘A’ csoportot a Szőr(ny)RT. összesen 2 pont vesztességgel nyerte meg toronymagasan, a velük való döntetlen bravúr pedig a végül csoport harmadikként záró Angels-nek sikerült. Ugyan az Olympic Red Bull mindkétszer kikapott az utóbb említettektől, ám az alattuk végzőket oda-vissza verték, így másodikként jutottak a legjobb 16 közé. A tavalyi bronzérmes Kincsem-futsalnak szerencsétlenségükre most nem sok babér termett, minden meccsükön szoros eredményt produkáltak, de többségében ez vereség volt. Ám negyedikként így is 10 ponttal mentek tovább úgy, hogy az igen sportszerűtlenül viselkedő S.W.A.T. fogta magát és 3 lejátszott mérkőzés után hazamentek (pedig már volt egy Angels elleni győzelmük is), így a Kincsem 10-ből 6 pontot játék nélkül gyűjtött be.

Egyetlen csapatként a mezőnyből végzett a Nekünk Mindegy hibátlan csoportteljesítménnyel a ‘B’ ötösében, ugyan voltak szorosabb ütközetek, de mindegyiket behúzták végül. A Sirály is remek munkát végzett, csak az elsőtől kaptak ki, a többi találkozót rendre hozták, így másodikként várták a rájátszást.  A harmadik Pibull SE egyszer legyőzte, egyszer X-elt a negyedikként záró Igénytelenek fiataljaival, a Malév pedig nem jött el a tornára, ami pedig a kezdés előtt fél órával derült már csak ki, így sajnos ők már sorsolásban maradtak.

A ‘C’ egyik favoritja, a kupáinkon rendre jól szereplő NO-MI:VAN? összesen egy döntetlent gyűjtött be a győzelmeik mellett, így toronymagasan hozták csoportjukat. Az alattuk lévő 3 csapat össze-vissza verték egymást (eredményeket tekintve 🙂 ) így ott végül egy Hungarokatalánok – Black Team – Hálátlanok továbbjutási sorrend alakult ki. Az újonc Elleszünk csapata ezek alapján is elmondható, hogy nehéz csoportba került, így ezúttal pont nélkül búcsúztak.

A ‘D’ jelű kvartettben a Legjobbkocsma.hu szerezte meg az elsőséget, 1 vereséget szedett csak össze a második Street Kids ellen a visszavágón. Utóbbiaknak még a harmadik FFC ellen volt egy furcsa rövidzárlatuk, 8-0-ra kikaptak a zöld mezes, fradi szurkolói csapat fiataljaitól. Az E-sense ezúttal csak a mozgás örömével gazdagodott, de négyes csoport révén rájuk is várt még egy mérkőzés a rájátszásban, ahonnan viszont emelt fővel búcsúztak a Szőr(ny)RT. ellenében, 6-4-es vereséggel. A nyolcaddöntőben emlékezetes és szoros meccs volt a Karácsonyi Kupánk után megismételt FFC – Olympic Red Bull derbi, ahol az előbbiek ismét elütötték Radó Roliékat a továbbjutástól, ám most büntetők nélkül. A Legjobbkocsma.hu ugyan nehezen, de legyűrte a peches Kincsem futsal fiataljait, ahogyan a Black Team is nagyot küzdött és győzött a Sirály ellen. A Street Kids és a Nekünk Mindegy pedig simán nyert az Angels és a Hálátlanok ellenében, míg a Pitbull SE meglepetésre elütötte az egyre jobban szereplő Hungarokatalánokat további küzdelmeiktől.

A legjobb 8 közé jutó FFC szépen helytállt, ám az erős és bő kerettel érkező NO-MI:VAN?-t nem tudták legyűrni. És a Pitbull SE-nek sincs szégyenkezni valója a Budapest Liga I. Osztály bajnok Szőr(ny)RT. ellen, 6-3 a vége ott is mint az előbb említett meccsnek. A Nekünk Mindegy pedig óriási csata és nagy küzdés után büntetőkkel múlta csak felül a Street Kids-et, pedig sokáig 3-0-ra is vezettek a lila mezesek. Kár érte, pedig a srácok mindig ott vannak a tűz közelében, ám a végén rendre történik valami, ami miatt nem jutnak el a dobogóig.

A Legjobbkocsma.hu pedig jól felszívta magát a végére: a negyeddöntőben a Black Team-et ruházta el nagyon, majd az elődöntőben szinte hasonló eredménnyel küldte a csere nélküli trió a NO-MI:VAN? hatosát bronzmérkőzést játszani. Megszokhattuk már, hogy ha a Szőr(ny)RT. összekerül a Nekünk Mindeggyel, abból mindig gigászi derbi lesz, most sem volt ez másként: Már csak másodpercek voltak hátra a lefújásig, 2-2 volt az állás és mindenki várta a szokásos büntetőrúgásokat, ám Bagó Pityu még a sípszó megszólalása előtt eleresztett egy utolsó lövést félpályáról, ami kapuba talált, ezzel ismét döntőbe juttatva a nagy hírű brigádjukat. Ugyan, érthető módon igen csalódott volt a Szőr(ny)RT., azért a harmadik helyért megrendezett találkozón odatették magukat és mondhatni lefocizták a végére kissé elfáradt NO-MI:VAN?-t, így két sikertelen torna után ismét dobogóra “állhattak”. A döntőben pedig a Legjobbkocsma.hu ott folytatta ahol előtte abbahagyta: végig pariban voltak a Nekünk Mindeggyel, oda-vissza rúgták egymásnak a gólokat, majd 3-3-mas állásnál, nem sokkal a vége előtt az előbbi csapat legújabb tagjának egy palánkra pöccintett lövéséből egy “nem hiszed el” gól lett, mellyel a kocsma átvette a vezetést és megnyerte a tornát! 🙂

(VIDEÓ is van erről az Instagram oldalunk highlight-jai között: KATTINS IDE!) Az év utolsó seregszemléjén is választottunk legjobb játékost, aki ezúttal a győztes csapat kapitánya, Takács László lett, gratulálunk neki és mindhárom dobogós csapatnak is ezért a remek teljesítményért.

Úgy hisszük ezzel a rendezvénnyel méltóan zártuk a 2018-as évet, bitang erős mezőny, melyet remek ám sportszerű meccsek jellemeztek zömében. Ezúton is Boldog, sportsikerekben és gólokban gazdag Új Évet kívánunk mindenkinek, reméljük 2019-ben is minél többetekkel és többször fogunk találkozni, hogy együtt hódolhassunk kedvenc időtöltésünknek: Hajrá cageball, hajrá amatőr labdarúgás!

 

 

TOVÁBBI FOTÓKÉRT IDE KATTINTS!

 

EREDMÉNYEK:

A csoport

1. Szőr(ny) Rt 22 pont
2. Olympic Red Bull 12 pont
3. Angels 11 pont
4. Kincsem Futsal 10 pont
5. S.W.A.T. 3 pont
Angels – Kincsem Futsal 1 – 2
Szőr(ny) Rt – S.W.A.T 2 – 0
Angels – Olympic Red Bull 5 – 3
Kincsem Futsal – Szőr(ny) Rt 1 – 3
Angels – S.W.A.T. 2 – 3
Kincsem Futsal – Olympic Red Bull 5 – 6
S.W.A.T – Olympic Red Bull 1 – 3
Angels – Szőr(ny) Rt 4 – 4
Kincsem Futsal – S.W.A.T 6 – 0
Szőr(ny) Rt – Olympic Red Bull 1 – 0
Kincsem Futsal – Angels 2 – 2
S.W.A.T – Szőr(ny) Rt 0 – 6
Olympic Redbull – Angels 0 – 4
Szőr(ny) Rt – Kincsem Futsal 2 – 0
S.W.A.T – Angels 0 – 6
Olympic Redbull – Kincsem Futsal 3 – 2
S.W.A.T – Kincsem Futsal 0 – 6
Olympic Redbull – S.W.A.T 6 – 0
Szőr(ny) Rt – Angels 5 – 2
Olympic Redbull – Szőr(ny) Rt 2 – 4

 

B csoport

1. Nekünk Mindegy 24 pont
2. Sirály 18 pont
3. Pitbull SE 10 pont
4. Igénytelenek 7 pont
5. Malév 0 pont
Igénytelenek – Sirály 1 – 4
Pitbull SE – Nekünk Mindegy 0 – 5
Igénytelenek – Malév 6 – 0
Sirály – Pitbull SE 4 – 1
Igénytelenek – Nekünk Mindegy 2 – 3
Sirály – Malév 6 – 0
Nekünk Mindegy – Malév 6 – 0
Igénytelenek – Pitbull SE 1 – 5
Sirály – Nekünk Mindegy 1 – 2
Pitbull SE – Malév 6 – 0
Sirály – Igénytelenek 5 – 1
Nekünk Mindegy – Pitbull SE 3 – 2
Malév – Igénytelenek 0 – 6
Pitbull SE – Sirály 1 – 4
Malév – Pitbull SE 0 – 6
Nekünk Mindegy – Igénytelenek 7 – 1
Malév – Sirály 0 – 6
Nekünk Mindegy – Sirály 3 – 2
Pitbull SE – Igénytelenek 3 – 3
Malév – Nekünk Mindegy 0 – 6

 

C csoport

1. NO-MI:VAN? 22 pont
2. Hungarokatalánok 13 pont
3. Black Team 11 pont
4. Hálátlanok 11 pont
5. Elleszünk 0 pont
Elleszünk – Hálátlanok 2 – 6
NO-MI:VAN? – Hungarokatalánok 6 – 1
Elleszünk – Black Team 1 – 8
Hálátlanok – NO-MI:VAN? 1 – 5
Elleszünk – Hungarokatalánok 0 – 5
Hálátlanok – Black Team 1 – 3
Hungarokatalánok – Black Team 5 – 2
Elleszünk – NO-MI:VAN? 2 – 5
Hálátlanok – Hungarokatalánok 0 – 0
NO-MI:VAN? – Black Team 4 – 0
Hálátlanok – Elleszünk 5 – 0
Hungarokatalánok – NO-MI:VAN? 2 – 3
Black Team – Elleszünk 4 – 0
NO-MI:VAN? – Hálátlanok 7 – 2
Black Team – NO-MI:VAN? 2 – 2
Hungarokatalánok – Elleszünk 3 – 2
Black Team – Hálátlanok 3 – 3
Hungarokatalánok – Hálátlanok 1 – 2
Black Team – Hungarokatalánok 3 – 5
NO-MI:VAN? – Elleszünk 6 – 1

 

D csoport

1. Legjobbkocsma.hu 15 pont
2. Street Kids 12 pont
3. FFC 9 pont
4. E-sense 0 pont
E-sense – FFC 3 – 4
Legjobbkocsma.hu – Street Kids 3 – 2
E-sense – Legjobbkocsma.hu 1 – 3
FFC – Street Kids 0 – 4
E-sense – Street Kids 3 – 6
FFC – Legjobbkocsma.hu 0 – 8
FFC – E-sense 8 – 0
Street Kids – Legjobbkocsma.hu 3 – 0
Street Kids – E-sense 7 – 1
Legjobbkocsma.hu – E-sense 4 – 0
Street Kids – FFC 2 – 8
Legjobbkocsma.hu – FFC 3 – 0

 

Nyolcaddöntő

NO-MI:VAN? – Igénytelenek 5 – 0
Olympic Red Bull – FFC 4 – 5
Legjobbkocsma.hu – Kincsem Futsal 2 – 1
Sirály – Black Team 3 – 4
Szőr(ny) Rt – E-sense 6 – 4
Hungarokatalánok – Pitbull SE 1 – 2
Nekünk Mindegy – Hálátlanok 5 – 1
Street Kids – Angels 7 – 2

 

Negyeddöntő

NO-MI:VAN? – FFC 6 – 3
Legjobbkocsma.hu – Black Team 7 – 1
Szőr(ny) Rt – Pitbull SE 6 – 3
Nekünk Mindegy – Street Kids 4 – 4 (b.u. 3-2)

 

Elődöntő

NO-MI:VAN? – Legjobbkocsma.hu 1 – 6
Nekünk Mindegy – Szőr(ny) Rt 3 – 2

 

Bronzmérkőzés

Szőr(ny) Rt. – NO-MI:VAN? 7 – 4

 

Döntő

Nekünk Mindegy – Legjobbkocsma.hu 3 – 4