fbpx

Farsang Kupa 2019

Nekünk Mindegy-Chicago 1. hely a Farsangon!

No, nem a jelmezversenyt nyerte meg a címben is említett 2 csapat ismételt összeszövetkezése, hanem a Mikulás Kupa óta először, egy hétvégi tornánkat. Itt kell megjegyeznünk gyorsan, hogy kicsit szomorúak vagyunk, mivel senki sem hozott maszkot/álarcot/jelmezt a csapatképekre! 🙁  Ám ha vicces fotókkal nem is, remek játék színvonallal annál inkább készült az a 15 benevezett csapat, akik 3 csoportba sorolódtak, hogy onnan eldöntsék, ki lesz a legjobb 8 továbbjutó:

Az ‘A’ jelű ötös nem nagy meglepetésre az ismét fuzionált Nekünk Mindegy-Chicago hibátlan elsőségét hozta. Mögöttük a cageball tornán ‘első bálos’ Halo Gundel végzett, akiknek az előttünk végző elleni vereség mellett becsúszott még egy döntetlen is a csoport negyedik Markusovszky TE ellen. Nekik összesen 2 döntetlen sikerült ezen a napon elérniük, melyből az egyik egy kupán sem túl gyakori 0-0-ás eredménnyel zárult, így nem kerültek a rájátszásba. A Csontdarálók viszont harmadikként 2 győzelemmel még továbbjutó helyen folytatták, a Kabaré szimpatikus fiataljai pedig most 0 ponttal búcsúztak.

A ‘B’ csoport hibátlan elsője a KE-KI volt. Csak tőlük kikapva lett az ügyes fiatalokból álló Leverpool a második, akiknek már a pályáink nem voltak ismeretlenek, hiszen tavaly októberben a Be Your Player FIFA vs FOCI hibrid kupa rendezvényén bronzéremig jutottak ugyanitt. Az FC Dinamo Partizánok vékony kerete ugyan elverekedte magát a csoport harmadik helyéig, de a többi csoport azonos helyezettjeinél kevesebb ponttal, így ők nem kerültek már a legjobb 8 közé. Velük döntetlent játszva, azonos pontszámmal, ám rosszabb gólaránnyal végzett a szintén ‘cageball újonc’ GRAPHISOFT, akik minden ellenfelükkel szoros mérkőzéseket játszottak, kis szerencsével előrébb is végezhettek volna. Az Analisa Team sajnos pont nélkül távozott.

Szintén hibátlan teljesítménnyel nyerte ‘C’ csoportját a Black Team, egyedül tőlük vereséget szenvedve lett második a rutinos kispályás Sirály, akiknek ezen kívül még egy döntetlen is összejött a jó nevű Ladányi Atomnyerőművek ellenében. Ők viszont nem tudták megfogni a nem kis rutinnal bíró BŐRbarát csapatát, így míg az utóbbiak harmadikként folytatták a negyeddöntőben, előbbieknek búcsúzniuk kellett. Ugyanígy sajnos a Flikk-flakk ügyes és gyors fiataljainak, akik talán a végére már kezdtek ráérezni a játékra, mivel a későbbi ezüstérmessel egész jó, gólgazdag meccset játszottak.

A negyeddöntő nagy meglepetése, hogy az újonc, ám igen rutinos játékot bemutató BŐRbarát kiejtette egy utolsó másodpercben szerzett győztes góllal a KE-KI-t!

A Leverpool-Halo Gundel egy kemény, férfias ki-ki meccset játszott egymással, melynek végén a kék mezesek örülhettek. A Nekünk Mindegy és a Black Team egyaránt 5-1-es győzelemmel jelezte, hogy ők a döntőig nem állnak meg. Ez így is történt,  az elődöntőben sem volt egyik meccsen sem kérdés a két élcsapat végső találkozása.

A bronzmérkőzésre pedig két remekül, ám eltérő játékstílussal focizó cageball újonc együttes csapott össze, melyen talán a BŐRbarát egy nüansznyival jobban elfáradt, így a Halo Gundel első tornáján harmadik helyig jutott, ami nagyon szép teljesítmény! A Torna különdíjasa is tőlük került ki, hiszen ezen a napon Csontos Ádámot választottuk a legjobb játékosnak. A döntőben pedig a Nekünk Mindegy-Chicago hengerelt, egymás után jöttek a gyors bombagólok, mellyel a Black Team ezúttal nem tudott mit kezdeni, így 6 gólos különbséggel győzött a Fahmy Ahmed vezette csapat, ám sokat köszönhetnek a Chicago-s Ujfalusi Rolinak is, aki nem kevés góllal járult hozzá az egész tornán való meneteléshez! Gratulálunk!

A Cageball Sector eddigi legnépesebb, harmadik cageball rendezvényén van túl, reméljük mindenki jól érezte magát, köszönjük szépen a részvételt, várunk benneteket ugyanitt legközelebb Március 2-án, a 10. Last Minute Kupán!

 

 

TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTS IDE!

 

EREDMÉNYEK:

A csoport 

1. Nekünk Mindegy-Chicago 12 pont
2. Halo Gundel 7 pont
3. Csontdarálók 6 pont
4. Markusovszky TE 2 pont
5. Kabaré 0 pont
Markusovszky TE – Halo Gundel 3-3
Csontdarálók – Kabaré 1-0
Markusovszky TE – NM1-Chicago 1-4
Halo Gundel – Csontdarálók 4-0
NM1-Chicago – Halo Gundel 4-1
Kabaré – Markusovszky TE 0-0
Markusovszky TE – Csontdarálók 1-3
Kabaré – NM1-Chicago 0-4
Halo Gundel – Kabaré 5-2
Csontdarálók – NM1-Chicago 0-4

 

B csoport

1. KE-KI 12 pont
2. Leverpool 9 pont
3. FC Dinamo Partizánok 4 pont
4. GRAPHISOFT 4 pont
5. Analisa Team 0 pont
Leverpool – KE-KI 3-4
Analisa Team – GRAPHISOFT 3-4
Leverpool – FC Dinamo Partizánok 4-3
KE-KI – Analisa Team 6-3
KE-KI – FC Dinamo Partizánok 7-1
Leverpool – GRAPHISOFT 2-1
Leverpool – Analisa Team 8-2
GRAPHISOFT – FC Dinamo Partizánok 2-2
KE-KI – GRAPHISOFT 4-3
Analisa Team – FC Dinamo Partizánok 1-8

 

C csoport

1. Black Team 12 pont
2. Sirály 7 pont
3. BŐRbarát 6 pont
4. Ladányi Atomnyerőművek 4 pont
5. Flikk-Flakk 0 pont
Sirály – BŐRbarát 6-2
Flikk-flakk – Ladányi Atomnyerőművek 2-6
Sirály – Black Team 2-6
BŐRbarát – Flikk-Flakk 6-1
BŐRbarát – Black Team 4-7
Sirály – Ladányi Atomnyerőművek 3-3
Sirály – Flikk-Flakk 7-1
Ladányi Atomnyerőművek – Black Team 3-5
BŐRbarát – Ladányi Atomnyerőművek 7-4
Flikk-flakk – Black Team 6-8

 

Negyeddöntő

NM1-Chicago – Sirály 5-1
KE-KI – BŐRbarát 2-3
Csontdarálók – Black Team 1-5
Leverpool – Halo Gundel 4-5

 

Elődöntő

NM1-Chicago – BŐRbarát 5-2
Black Team – Halo Gundel 4-1

 

Bronzmérkőzés

BŐRbarát – Halo Gundel 2-3

Döntő

NM1-Chicago – Black Team 7-2