fbpx

FEGYELMI HATÁROZATOK – 2018. 03. 03.

A Cageball Szövetség (CBSZ) a 2018.03.03-án megrendezett XI. Baráti Társaságok Kupáján, a sajnálatosan több ízben történt vétségekkel kapcsolatban az alábbi fegyelmi határozatokat hozta:

 

1. A Fly Emirates – Héthárom mérkőzésen történt pofozkodás (verekedés) miatt, majd ezután, az öltözőben történt brutális, sportemberhez, de emberhez sem méltó viselkedés, cselekedet miatt a Héthárom csapatából örökös eltiltásban részesülnek a következő játékosok:

– Lakatos Dominik,

– Laskai Zsolt,

– Molnár Szabolcs,

– Mursa Gábor.

A Fly Emirates csapata a pályán történt események miatt a Cageball Szövetség hétvégi kupáiról 3 hónapos eltiltásban részesülnek, legközelebb 06.03-án léphetnek pályára CBSZ hétvégi kupa rendezvényen.

 


2. A Juló FC – Hungarokatalánok mérkőzésen Váradi Péter (Juló FC) 2 db kétperces kiállítása után minősíthetetlen hangon és stílusban, sportemberhez nem méltóan beszélt a játékvezetővel, többszörösen megfenyegetve őt, ezért 6 hónap eltiltásban részesül, legközelebb 09.03-án léphet pályára CBSZ rendezvényen.

 


3. A kupa győztes Csapatából, a Gunners-ből utólag kiderült, hogy a 2017-es és 2018-as évben két játékos is labdarúgói igazolt státusszal rendelkeztek (Simó Gergely 2017-’18 és Lőrincz Péter 2016-’17).

A csalási vétség miatt a Gunners csapatától az 1. helyezett címet megvonjuk, díjaikat átadjuk a korábbi ezüstérmes Olympic Red Bull csapatának, az ő díjaikat a korábbi bronzérmes Csak egy sör csapatának, az ő díjaikat pedig a 4. helyezett Hungarokatalánoknak.

A két igazolt játékos közül Simó Gergelyt a versenykiírás szabályainak megfelelően, 3 hónapra eltiltjuk a CBSZ rendezvényeitől (legközelebb 06.03-án léphet pályára CBSZ rendezvényen), Lőrincz Pétert viszont a csapat fellebbezése alapján (nem volt számukra egyértelmű a versenykiírásban kikötött év) felmentjük az eltiltás alól.

A Gunners csapatát továbbá eltiltásban részesítjük a következő, XII. Baráti Társaságok Kupájáról (játékos kerettől függetlenül). A többi CBSZ rendezvényen szabadon részt vehetnek.