FEGYELMI HATÁROZATOK – 2019. 07. 24.

A Cageball Szövetség (CBSZ) a 2019.07.24-én megrendezett ‘STARBALM LIGA Céges Bajnokság Nyári szezon 10. fordulóján, az Aloha Stars – Molnár Konténer felső-házi mérkőzésen történt vétségekkel kapcsolatban az alábbi fegyelmi határozatokat hozta:

1.) A bajnokságban résztvevő Molnár Konténer játékosa, Senyviczky Zsolt két hónap eltiltásban részesül minden CBSZ rendezvénytől, mivel többszöri szóbeli és írásbeli figyelmeztetés ellenére nem tudott uralkodni magán és kollégánkkal, Manulek Istvánnal minősíthetetlen, elfogadhatatlan stílusban, sportemberhez nem méltóan, tettleges bántalmazásra utalóan többszörösen fenyegetve beszélt.

Enyhítő körülményként figyelembe vettük, hogy nem sok idő elteltével az eset után azonnal bocsánatot kért és elismerte, hogy dühét jogtalanul töltötte ki más emberen.

Legközelebb 2019. 09. 24-től léphet pályára CBSZ rendezvényen.

2.) A bajnokságban résztvevő Aloha Stars játékosa, Pribék István egy hónap eltiltásban részesül minden CBSZ rendezvénytől sportszerűtlen magatartásért, mert a fentebb említett Molnár Konténer elleni mérkőzésen néhány apróbb faultot egy szándékos, brutálisnak mondható két kezes palánkhoz lökéssel torolt meg, melyet ugyan játékvezetőnk nem látott jól, így nem is szankcionálta, ám erre ideje sem lett volna, mivel a vétkes játékos és a faultot elszenvedő további szóváltásba keveredett, sőt a vétkes játékos még tovább is provokálta szóban az ellenfél csapatát, melyből akár nagyobb probléma is lehetett volna, ha a játékostársak és a játékvezető nem megy be a pályára szétválasztani, lenyugtatni őket.

Enyhítő körülményként figyelembe vettük, hogy a vétkes játékos az eset után önszántából cserét kért és már nem ment vissza játszani a maradék játékidőben.

Legközelebb 2019. 08. 24-től léphet pályára CBSZ rendezvényen.

2019. 07. 26.

Cageball Szövetség