fbpx

Felkészülési Női Amatőr Torna

Elsöprő PAFC győzelem 2020 első Női Tornáján!

Hosszabb idő után rendeztünk ismét a női labdarúgó mezőnynek cageball tornát, amit viszont első ízben írtunk ki amatőrnek, ami gyakorlatban azt jelentette, hogy felnőtt Labdarúgó NB I. és Futsal NB I.-es osztályokban érvényes igazolással rendelkező játékosok nem vehettek részt a csapatokban. A benevezett 7 lány együttes pedig körmérkőzéses rendszerben döntötte el a végső sorrendet, így mindenkire 6 mérkőzés várt!

A tabella legalján 1 ponttal az Adyliget Rendészeti Szakközépiskola diákjai végeztek, Dililiget Bajnokai csapatnéven. A fiatal leányokról elmondható, hogy ügyesen játszanak, ám a cageball még teljesen ismeretlen terep volt számukra, ami a legtöbb mérkőzésen ki is jött, mert a védekezésre igen kevés hangsúlyt fektettek. Így is emlékezetes az az 1 pontjuk, amit pont a későbbi bronzérmes ellen értek el. Hatodik lett az Újhartyán VSE, akik között már akadt olyan játékos akinek volt dolga a labdarúgás eme válfajával, ez legtöbbször szoros mérkőzéseket is eredményezett, de győzelmet viszont csak egyet az alattuk végző Dililiget ellen. A korábban több bajnokságot is megjárt Cageball Warriors leányai már 3 győzelmet is begyűjtöttek, köztük pont első meccsükön a későbbi ezüstérmes ellen, de ahogy teltek a meccsek, úgy fáradtak el látszólag, pedig ha az InGame-től sikerül pontot lopniuk (1 gólon múlt), akkor most ők a bronzérmesek. Velük azonos pontszámmal, de egymás elleni eredményben meggyőző fölénnyel lett negyedik az “ős-cageballos” Blankák formációja. Kiss Zsuzsiék már szinte a kezdetek óta, először 2013-ban voltak nálunk női cageball rendezvényen, így rutinjuk is elég jól érződött a pályán, a későbbi győztestől pl. csak 1-0-ra kaptak ki.

A dobogó legalsó fokára a szintén nagy rutinnal rendelkező InGame együttese állhatott fel, akik leginkább csak a PAFC csapataival nem bírtak, de kiegyensúlyozott teljesítménnyel és 10 ponttal így is sikerült megszerezniük a bronzérmeket. Az ezüstérmeket pedig a Piliscsabai Atlétikai Futball Klub Női futsal szakosztályának 1-es számú csapata szerezte meg, akiknek a PAFC 2 elleni vereségük döntötte el a végső helyezéseket. A PAFC 2 pedig hibátlan teljesítménnyel megérdemelten győzött, ráadásul mindkét csapatukról elmondható, hogy újonchoz képest nagyon hamar felvették a cageball fonalát és jó játékkal utasítottak maguk mögé mindenkit. A Torna legjobb labdarúgójának pedig a végig gólerős Pintér Denissza ‘Denszt‘ választottuk, a PAFC 2 aranyérmes csapatából!

Gratulálunk mindenkinek, köszönjük a részvételt és nem győzzük hangsúlyozni, hogy nagyon várunk benneteket ÁPRILIS 4-én, a GHETTO FOOTBALL EURO LEAGUE 2020 Női Tornáján is!

 

TOVÁBBI FOTÓKÉRT IDE KATTINTS!

 

 

EREDMÉNYEK:

PAFC 2 18 pont
PAFC 1 12 pont
InGame 10 pont
Blankák 9 pont
Cageball Warriors 9 pont
Újhartyán VSE 3 pont
Dililiget Bajnokai 1 pont

 

Cageball Warriors – PAFC 1 5-3
PAFC 2 – Dililiget Bajnokai 12-1
InGame – Blankák 5-0
Cageball Warriors – PAFC 2 3-5
Dililiget Bajnokai – PAFC 1 2-7
Blankák – Újhartyán VSE 2-1
Cageball Warriors – Dililiget Bajnokai 8-2
PAFC 1 – PAFC 2 2-3
Újhartyán VSE – InGame 2-3
Blankák – Cageball Warriors 5-2
InGame – PAFC 1 1-3
PAFC 2 – Újhartyán VSE 6-2
Cageball Warriors – InGame 2-3
PAFC 1 – Újhartyán VSE 4-2
Dililiget Bajnokai – Blankák 0-5
Újhartyán VSE – Cageball Warriors 2-3
PAFC 2 – Blankák 1-0
Dililiget Bajnokai – InGame 1-1
Blankák – PAFC 1 1-6
InGame – PAFC 2 1-2
Dililiget Bajnokai – Újhartyán VSE 4-5

 

Tags: × × × × × × × ×