legjobbkocsma.hu Húsvéti Cageball Kupa 2016

Márciusban megállíthatatlan volt a Chicago!

A Cageball Pont és az ARËNA Törökbálint nyitó tornákon elért győzelmei után a Cageball Kőbánya Húsvéti Kupáját is a Chicago nyerte, így ezen a tavaszon egyelőre verhetetlennek tűnnek Kokóék.IMG_9119

A Húsvét Kupán tíz csapat két csoportban küzdött meg a nyolc továbbjutó helyért. Az A-csoportban az eddig rendre jól szereplő Elverton nem tudott pontot szerezni, a Chicago viszont százszázalékosan hozta le a csoportot. A többi helyezés eldöntésénél először számolgatni kellett, majd miután körbeverés, azonos gólkülönbség, és még a szerzett gólok száma is azonos volt az egymás elleni összevetésnél, a pénzfeldobás döntött. Ezért alakulhatott ki az a meglepő végeredmény, hogy a Zárd a lábad 12-0-s győzelme ellenére is csak a negyedik helyen lépett tovább. Második a Rántott Hús, harmadik a Lecce lett. A B-csoportban nem volt ekkora „felfordulás”. IMG_9011A Nekünk Mindegy esélyeshez meltó módon négy győzelemmel végzett. A Street Kids lett a második, mögöttük Legjobbkocsma.hu és AS Kóma sorrend alakult ki. A Brigád nem nyert mérkőzést, így ők búcsúztak.

A negyeddöntők tartogattak meglepetéseket, ugyanis az A-csoportból továbbjutó négy csapat mindegyike győzött, így a B-csoportból senki sem vehetett részt már az elődöntőben. A legizgalmasabb mérkőzésnek a Zárd a lábad – Nekünk Mindegy összecsapás bizonyult, ahol négy kör büntetőrúgás után derült ki a továbbjutó kiléte. Az elődöntőkben a Chicago 8-0-ra, a Rántott Hús 5-1-re nyert. IMG_9128A Zárd a lábad – Lecce összecsapás döntött így a bronzról, amin az első tornájukon szereplő Zárd a lábad 3-1-re győzött. A döntőn sem volt sokáig kérdés a győztes kiléte, a Chicago 4-0-ra hozta le a meccset. A torna játékosa Törökbálint után ismét Cseri Gergő lett, egyedüli olyan játékosként, aki egymás után két tornán is bezsebelhette ezt a díjat. A színvonalas díjazást nagy részben a legjobbkocsma.hu-nak köszönhetjük, ugyanis a torna három dobogósa 4000; 6000 ill. 10.000 Ft-os fogyasztást nyert a Legjobbkocsma-lánc jóvoltából.

További fotók a facebook galériánkban, KATT IDE!

Döntő mérkőzés videó:

Rántott Hús – Elverton 6-2
Chicago – Lecce 5-2
Rántott Hús – Lecce 3-1
Zárd a lábad – Elverton 12-0
Zárd a lábad – Rántott Hús 3-1
Chicago – Elverton 5-2
Chicago – Zárd a lábad 2-1
Lecce – Elverton 6-2
Chicago – Rántott Hús 5-4
Lecce – Zárd a lábad 2-0

A csoport
1 Chicago 4 4 0 0 17-9 12
2 Rántott Hús* 4 2 0 2 14-11 6
3 Lecce* 4 2 0 2 11-10 6
4 Zárd a Lábad* 4 2 0 2 16-5 6
5 Elverton 4 0 0 4 6-29 0
* azonos pontszám esetén, az egymás elleni gólkülönbség, több lőtt gól,  illetve sorsolás döntött.

Nekünk Mindegy – AS Kóma 3-0
Legjobbkocsma.hu – Brigád 6-1
Nekünk Mindegy – Street Kids 4-2
AS Kóma – Legjobbkocsma.hu 2-2
Street Kids – AS Kóma 4-1
Nekünk Mindegy – Brigád 4-2
Street Kids – Brigád 6-2
Nekünk Mindegy – Legjobbkocsma.hu 4-1
AS Kóma – Brigád 5-2
Street Kids – Legjobbkocsma.hu 3-2

B csoport
1 Nekünk Mindegy 4 4 0 0 15-5 12
2 Street Kids 4 3 0 1 15-9 9
3 Legjobbkocsma.hu* 4 1 1 2 11-10 4
4 AS Kóma* 4 1 1 2 8-11 4
5 Brigád 4 0 0 0 7-21 0
* azonos pontszám esetén   a gólkülönbség döntött.

Chicago – AS Kóma 6-2
Rántott Hús – Legjobbkocsma.hu 3-0