fbpx

MAJÁLIS TORNA 2018

Május 1-jén ismét Nekünk Mindegy aranyérem

Nálunk tizenegy csapat választotta ezen az ünnepnapon a sportot, az egész napos majálisozás helyett a Cageball Szövetség Május 1-i Tornáját. A győztes most sem volt nagy meglepetés, ám a végső sorrend mindenképpen egészen érdekesre sikeredett.

Ezúttal is véletlenszerűen sorsoltuk a csoportokat, így az A-csoport igen erős lett, amit ennek ellenére a Chicago 100%-osan hozott le. A KE-KI Duna SK is jó mérleggel zárta az öt csoportmeccsét, megelőzve az E-sense-et. A csoportból még továbbjutott az első tornáján szereplő Ihász Méhészet. Az ötödik, ám továbbjutást már nem érő helyet a három pontos csapatok közül az újonc, jó erőkből álló Holland Kemence szerezte meg. A Dinamo Partizánok zárták a sort.

Az ötcsapatos B-csoportban a Nekünk Mindegy négy győzelemmel ment tovább. A MALÉV jó játékkal második helyen végzett. A harmadik hely az újonc UFC csapaté, akik nem összetévesztendőek a Budapest Liga I. osztályában szereplő rutinos csapattal. A Hungarokatalánok egy fontos győzelemmel megelőzték a végül pont nélkül kieső Kispad Legjobbjait.

A negyeddöntő rangadóján az E-sense gyorsan nagy előnyt szerezve legyőzte a MALÉV-ot. A többi mérkőzés könnyed sikereket és Chicago, Nekünk Mindegy és KE-KI Duna SK továbbjutást hozott. Az elődöntőben a sokadik Nekünk Mindegy – KE-KI Duna SK meccs, mint mostanában mindig, az előbbiek győzelmét hozta. A másik elődöntőn viszont nagy meglepetés született. Az E-sense okos játékkal legyőzte az addig jól menő, de elfáradt Chicagót. A bronzmeccsen továbbra is érződött a rózsaszín mezesek fáradtsága, és a KE-KI Duna SK triója kétgólos hátrányból felállva megfordította a mérkőzést. A döntő szoros végeredményt hozott, de a Nekünk Mindegy ezt a tornáját is hibátlanul behúzta. Ám a Budapest Liga II. Osztályában is nemrég ezüstéremig és I. Osztályba feljutásig jutó E-sense-nek ez az ezüst is nagyon szépen ragyog, hiszen eddigi legszebb nyílt tornás cageball eredményüket jegyezhetik. A torna játékosa különdíjat ezúttal és első ízben a remekül teljesítő E-sense csapatvezetője, Lájer István megérdemelten vehette át.

Köszönjük Nektek a részvételt, májusban még 1 tornánk biztosan lesz, majd Június 1-én jön a minden évben várva várt MINI BAJNOKOK LIGÁJA (és Európa Liga) Éjszakai Torna, amire nagyon várunk benneteket! 🙂

*Torna érdekesség: A Majális Torna rájátszása döntetlen utáni büntető rúgások nélkül zajlott le, de a csoportmérkőzéseknél is összesen csak 2 egál eredmény született!

 

TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTS IDE!

 

EREDMÉNYEK:

A-csoport

KE-KI – Ihász Méhészet 5-3
Holland Kemence – Dinamo Partizánok 2-1
Chicago – E-sense 5-3
Chicago – KE-KI 4-1
Ihász Méhészet – Holand Kemence 6-4
E-sense – Dinamo Partizánok 4-3
Chicago – Holland Kemence 4-2
Dinamo Partizánok – Ihász Méhészet 3-2
KE-KI – E-sense 4-4
Chicago – Ihász Méhészet 6-0
E-sense – Holland Kemence 4-2
KE-KI – Dinamo Partizánok 7-5
Ihász Méhészet – E-sense 1-1
KE-KI – Holland Kemence 6-3
Chicago – Dinamo Partizánok 5-0

 

B-csoport

UFC – Kispad Legjobbjai 3-1
MALÉV – Hungarokatalánok 7-2
Nekünk Mindegy – UFC 4-2
MALÉV – Kispad Legjobbjai 6-1
UFC – Hungarokatalánok 6-4
Nekünk Mindegy – Kispad Legjobbjai 8-2
MALÉV – UFC 5-0
Nekünk Mindegy – Hungarokatalánok 5-1
Hungarokatalánok – Kispad Legjobbjai 5-1
Nekünk Mindegy – MALÉV 4-1

 

Negyeddöntő

Chicago – Hungarokatalánok 6-2
E-sense – MALÉV 8-3
Nekünk Mindegy – Ihász Méhészet 4-1
KE-KI – UFC 8-4

 

Elődöntő

E-sense – Chicago 3-2
Nekünk Mindegy – KE-KI 8-4

 

Bronzmérkőzés

KE-KI – Chicago 6-4

Döntő

Nekünk Mindegy – E-sense 2-1