fbpx

JUB Nyári Jótékonysági Gála a Kutyusokért 2018

Kutyabarátság és trónfosztás 🐶

Ezúttal egy rendkívüli cageball kupát rendeztünk a Jubileum Festékbolttal és a Wayet Service-zel közösen, a lőrinci Cageball Pontban. Több szempontból volt formabontó ez a rendezvény, egyrészt kutya-show, és kutya-örökbefogadási-támogatási lehetőség még soha nem volt egyetlen rendezvényünkön sem. A másik különlegesség pedig a pályán volt látható, hiszen a Nekünk Mindegy közel egyéves kupa-hegemóniáját a Szőr(ny) RT. megtörte, és ők vitték haza a győzelemért járó értékes ajándékokat.

Mi is támogattuk a Vizslamentés Alapítványt és a 15 csapat teljes nevezési díjat felajánlottuk a nemes célért dolgozó alapítványnak. A tornáról: három csoportba osztottuk a tizenöt csapatot. Az A-csoportban sima Nekünk Mindegy győzelem született, mögötte: Utolsó Perc, Golgota FC, Angels, Nagymagas Építők sorrend alakult ki. A B-csoportban nagy küzdelemben a Street Kids legyőzte és megelőzte a Szőr(ny) RT.-t. Lurkók, Pitbull SE és M20 Kutyák a csoport vége. A C-csoportban a Nicolas Cageball egy vereséggel is csoportgyőztesként végzett, de a nagyon szoros csoportban továbblépett a Tesók és a Pilisválogatott is. A Névtelenek a Tesók legyőzése ellenére is búcsúztak, a Wayet Service pedig pont nélkül búcsúzott.

A negyeddöntőben a Tesókat nagyon megverte a Nekünk Mindegy, de továbbjutott a Street Kids, a Szőr(ny) RT. és a Nicolas Cageball is. Az elődöntőkben két szoros meccsen győzött az Nekünk Mindegy a Street Kids felett, és a Szőr(ny) RT. a Nicolas Cageball ellen. A bronzmérkőzésen újra csak a büntetők játszották a főszerepet, a Street Kids hibátlanul rúgta. A döntőben is hasonló forgatókönyv alakult ki, ráadásul itt hat kör büntetőrúgás kellett, mire a győztes kiléte kiderült. A Szőr(ny) RT. megszakította a Nekünk Mindegy győzelmi szériáját, és majdnem egy év elteltével úgy zárhatunk egy tornát, hogy nem Fahmy Ahmed vezette csapat nyakába kerültek az aranyérmek. A torna játékosa különdíj most kiegészült egy 20.000 forintos vacsora meghívással a torna egyik támogatója, a Wayet Service felajánlásából, melyet a győztes csapatból Borsos Gábornak ítéltünk oda.

Összegzésként kijelenthetjük, hogy eme megmérettetésünk fantasztikusan sikerült, bevalljuk, hogy a mi várakozásainkat is felülmúlta!
A nevezési díjakból, a helyszínen kitett adomány dobozból és az eseményt támogató cégek (Jubileum Festékbolt, Wayet Service, KEK Card Kft, JUB Kft) felajánlásaiból több, mint 200.000 Ft jött össze a Futrinka Egyesület Vizslamentő és Kutyamenhely részére! Továbbá kb 40 kg kutyatáp, több karton kutya eledel konzerv, kötszer, orvosság szerepelt még az adományok között!
Joggal kijelenthetjük, hogy ez egy csodálatos eredmény, NAGYON KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, akik részt vettek az eseményen! Ezen felül köszönjük a Kapitánypusztai Köménymagok Kutyasulinak a szünetekben tartott kutyás bemutatókat! Ezen sikeren felbuzdulva, ebben az évben legalább még egy ilyen tematikájú tornát fogunk megrendezni!

A LEGFONTOSABB PEDIG: a tornagálán jelen lévő kutyusok közül úgy néz ki, ketten is új gazdára talàltak!

 

 


 

TOVÁBBI FOTÓKÉRT IDE KATTINTS!

 


 

EREDMÉNYEK:

A-csoport
Nekünk Mindegy – Angels 3-1
Utolsó Perc – Nagymagas Építők 5-4
Nekünk Mindegy – Golgota FC 7-2
Angels – Nagymagas Építők 7-2
Golgota FC – Angels 5-4
Nekünk Mindegy – Utolsó Perc 5-4
Utolsó Perc – Golgota FC 3-2
Nekünk Mindegy – Nagymagas Építők 9-2
Angels – Utolsó Perc 2-2
Golgota FC – Nagymagas Építők 5-3

 

B-csoport
Szőr(ny) RT. – Lurkók 7-2
Street Kids – M20 Kutyák 12-3
Szőr(ny) RT. – Pitbull SE 4-2
Street Kids – Lurkók 5-2
Szőr(ny) RT. – M20 Kutyák 8-3
Lurkók – Pitbull SE 10-3
Street Kids – Szőr(ny) RT. 5-4
Pitbull SE – M20 Kutyák 6-1
Lurkók – M20 Kutyák 10-0
Street Kids – Pitbull SE 4-2

 

C-csoport
Tesók – Wayet Service 12-0
Pilisválogatott – Névtelenek 1-0
Névtelenek – Tesók 3-1
Nicholas Cageball – Wayet Service 11-3
Tesók – Nicholas Cageball 10-4
Pilisválogatott – Wayet Service 9-0
Nicholas Cageball – Pilisválogatott 4-2
Névtelenek – Wayet Service 6-0
Tesók – Pilisválogatott 4-4
Nicholas Cageball – Névtelenek 2-0

 

Negyeddöntők
Nekünk Mindegy – Tesók 7-2
Street Kids – Pilisválogatott 5-1
Nicholas Cageball – Lurkók 4-2
Szőr(ny) RT. – Utolsó Perc 7-2

 

Elődöntők
Nekünk Mindegy – Street Kids 5-3
Szőr(ny) RT. – Nicholas Cageball 1-1 (büntetőkkel: 2-1)

 

Bronzmeccs

Street Kids – Nicholas Cageball 3-3 (büntetőkkel: 3-2)

Döntő

Szőr(ny) RT. – Nekünk Mindegy 2-2 (büntetőkkel: 5-4)