fbpx

VII. Last Minute Kupa

‘Nekünk Mindegy’ tornagyőzelem, újonc csapaté a bronzérem!

A VII. Last Minute Kupa ismét a kedvezményes nevezési díj tematikájáról szólt, ám ráadásként az utánpótláskorú játékosokból álló csapatoknak még ennél is kevesebbe került a részvétel, ezzel is támogatván a fiatal generációt. Tizenegy csapat két csoportban vágott neki a forró július végi megmérettetésnek.

IMG_4323Az A-csoport hatos fogatában a Juló FC minden meccsén győzött, mögöttük az E-sense és a Kőbánya Orange egyaránt három győzelemmel zárt. A fennmaradó egy továbbjutó hely az SnK FC ifi formációé lett. Érdekesség, hogy 6 pontot szerzett, ám a rosszabb egymás elleni eredményének köszönhetően mégis kiesett a csoportküzdelmek után a Mahatma Gandhi FC, akik most először jártak nálunk cageballozni. A Gunners egy győzelme csak a hatodik helyre volt elég.

A B-csoportban öt csapat a négy továbbjutó helyért küzdött. A legutóbbi éjszakai MINI BL tornán EL-győzelemig jutó Vegyesfelvágottnak nem jött össze a pontszerzés, így ők meglepően korán búcsúztak. Az LK Bulls egy győzelemmel még megszerezte a továbbjutó helyet. A szintén ‘cageball-újonc’ TSLA 50%-os mérleggel és igen figyelemre méltó játékkal vetette magát észre a csoportmeccsek alatt. A Chicago megfiatalított csapata nem bírt a végül csoportgyőztes Nekünk Mindeggyel.

IMG_4523A negyeddöntőben a TSLA – E-sense találkozón egy nem mindennapi 7-7-es meccset láthattunk, ahol a rutinos E-sense a végén engedte ki a győzelmet a kezéből. A büntetőket pedig a TSLA jobban rúgta, így a csere nélkül felálló, hétfői bajnokságban is játszó sötétkék mezesek most elbúcsúztak a legjobb négybe kerüléstől. A Nekünk Mindegy és a Juló FC könnyedén továbbment, a Chicago is úgy tűnt elszórakozza a továbbjutást, de 3-3 után a maguk javára fordította a Kőbánya Orange elleni meccset.

Két sima elődöntő következett Nekünk Mindegy és Chicago sikerrel. A bronzmérkőzés igen érdekesen alakult, mert 5 perc után 5-0-ra vezetett a Juló, ám, hogy a végén hogyan kaptak ki 7-5-re, azt bizonyára csak ők tudják. Mindenesetre a TSLA ismét jól bírta a meccs végét, így egy nagy hajrával győzelmet aratott, ami ezen a napon bronzérmet jelentett az újonc csapatnak.IMG_4521

A „klasszikus” döntőben az utóbbi időben kirobbanó formában játszó Nekünk Mindegy egy góllal jobb volt, a mostani tornán tetszetős futballt játszó Chicagóval szemben. Az ezüstérmes csapat adta viszont torna játékosát: a Chicago hipergyors támadója, Ujfalusi Roland érdemelte ki ezúttal különdíjunkat.

Izgalmas, színvonalas meccseket és szép focit hozott a VII. Last Minute Kupa, aminek mi nagyon örülünk, nem beszélve arról, hogy a fiatalabb generáció egyre jobban ügyesedik és beérik ebben a sportágban, ami remek jövőt jósol a cageball világának! 🙂  Újabb egynapos kupával augusztusban várunk Titeket!

 

 

TOVÁBBI FOTÓK A FACEBOOK GALÉRIÁNKBAN, ITT!