fbpx

Vitamin Well Őszi Torna 2018

Első MALÉV kupagyőzelem

Negatív rekordok is előfordulhatnak néha, így történt ez nálunk is ezen a szombaton, hiszen ennyi nevezés lemondás még sosem érkezett, mint erre a kupára. 🙁 A 12 benevezett csapatból végül csak 6 tudott kiállni, megjelenni… De miért is jó egy ilyen családias rendezvény? Többet játszotok, hiszen a garantált 4 mérkőzés helyett itt pl. mindenki 6x lépett pályára! Több esélyetek is van jó eredményt elérni és persze több esélyetek van megszerezni a csodás díjakat…

A mezőny fele Ifi (U21) csapat volt, ami jót tett a találkozóknak, hiszen rengeteg pörgős összecsapást szemlélhettünk meg. Az alapszakasz után helyosztók következtek, melyen két ifi csapat játszott egymással az 5-6. helyért. Az After addig 3 pontot gyűjtött, a Falábúak pedig összesen 1 pontot szedtek össze (viszont azt a későbbi győztes ellen), ám a végére helyet cseréltek, mivel utóbbiak a helyosztón sok góllal nyertek a valószínűleg elfáradt After ellen.

Azonos pontszámmal jutott a rájátszásba a hétfői Budapest Liga II. Osztályában FC Dinamo Partizánokként ismert Fourza és a jó erőkből álló Markusovszky TE. Ami a csoportmeccsükön 1-1 lett, az a bronzmérkőzésen egy jóval nyíltabb, gólgazdagabb 6-4-es végeredménnyel fejeződött be a Fourza javára, így Nagy Petiék először állhattak fel dobogóra cageball rendezvényen!

A döntőt pedig két olyan brigád játszotta le, akik legutóbbi, Október 23-i tornánkon bronzmérkőzést játszottak. Akkor is döntetlen lett a meccs eredménye mint most, ám míg ott a büntetőket a Csakaszőr rúgta jobban, most ez a Malévnak sikerült, ezzel megszerezvén első, cageball kupa dobogós eredményüket, rögtön egy aranyérmet. A Csakaszőr fiataljainak sincs oka búslakodni, hiszen legutóbbi bronzukat ezüstre cserélték és a Torna Játékosa különdíjat is újra ők adták, a játékvezető és szervezők egyhangúlag Fehér Dánielt találták a legjobbnak ezen a napon.

Gratulálunk, reméljük mindenki jól érezte magát, mindenkinek tetszett az új helyszínünk és legközelebb már jóval több csapat is megerősítheti ugyanezt. Decemberben 3 tornán is várunk benneteket, leghamarabb 9.-én, a Starbalm Mikulás Kupán!

 

TOVÁBBI FOTÓKÉRT IDE KATTINTS!

 

EREDMÉNYEK:

1.kör

Csakaszőr – Markusovszky TE 7 – 5
Fourza – Falábúak 7 – 1
After – Malév 1 – 2

2.kör

Csakaszőr – After 8 – 6
Fourza – Malév 1 – 2
Markusovszky TE – Falábúak 5 – 1

3.kör

After – Markusovszky TE 0 – 6
Malév – Falábúak 1 – 1
Fourza – Csakaszőr 3 – 5

4.kör

Falábúak – Csakaszőr 1 – 4
Markusovszky TE – Malév 1 – 4
After – Fourza 0 – 5

5.kör

Malév – Csakaszőr 7 – 4
Markusovszky TE – Fourza 1 – 1
Falábúak – After 1 – 3
Csoport I. – Malév – 13 pont
Csoport II. – Csakaszőr – 12 pont
Csoport III. – Fourza 7 pont
Csoport IV. – Markusovszky – TE 7 pont
Csoport V. – After – 3 pont
Csoport VI. – Falábúak – 1 pont

5.-6. helyért

After – Falábúak 3 – 8

Bronzmeccs

Fourza – Markusovszky TE 6 – 4

Döntő

Malév – Csakaszőr 1 – 1  bü. (2-1)