fbpx

2017. Október 23 EMLÉKTORNA – az ’56-os hősök tiszteletére

2017. OKTÓBER 23 – Az ősz legnagyobb tornája!

Méltóképpen emlékeztünk meg az 1956-os forradalom kitörésének 61. évfordulójáról, ugyanis rengeteg fiatal sportolni vágyó döntött úgy szerte az országban, hogy ezt a napot a mozgásnak és egészsége megtartásának szenteli! Örömünkre szolgál, hogy ehhez mi is 21 csapat megmozgatásával és kikapcsolódásával járulhattunk hozzá.IMG_6059

A benevezett 21 team, egy db 5-ös, és négy db 4-es csoportokba sorolódott, melyből a legjobb 16-os juthatott az egyenes kieséses szakaszba. Mivel a torna hétfői napon került megrendezésre a BUDAPEST LIGA őszi szezonjának játéknapja helyett, így most az ifi csapatokon felül a bajnokságban szereplő csapatoknak is kedvezményt biztosítottunk a nevezési díjakból. A mezőnyben 7 db ifi csapat és 8 db bajnokságban szereplő csapat volt jelen.

Az A csoport ötöséből a Legalja volt a gólfelelős,  a 4 mérkőzésükből kétszer is 10-et pakoltak az ellenfél hálójába, ám hibátlanul így sem sikerült a csoportjuk, mivel szépen belefutottak egy Shoot N Go WHITE elleni vereségbe, ami így utóbbiaknak a csoportelsőséget is jelentette tökéletes mérleggel! Harmadikként jutott tovább a jó erőkből álló, de cageball újonc Vozi, míg az utolsó továbbjutó hely a Mall Monday csapatának maradt. A Fly Emirates fiataljai most sajnos pont nélkül búcsúztak.

IMG_5998A B csoportból az A13 triója emelkedett ki, veretlenül folytatták a tornát. Rögtön, első tornájukon két győzelemmel ment tovább a B&W, utána harmadikként a Colosseum FC folytatta a sort. Negatív meglepetés az LK Bulls nevű fiatal csapat nulla pontja és kiesése, értek ők már ennél sokkal szebb eredményeket is.

A C  és D csoportokban nem volt egyszerű dolga a csapatoknak, mivel előbbinél az egymás elleni eredmények döntötték el a csoportelsőséget a KE-KI Duna SK és a Pocak csapata között, míg az utóbbi kvartettben a gólarányokon múlott ugyanezt, mert a Szőr(ny) RT. és Pacsi-Hús döntetlent játszott egymással. Az utóbbiak lettek a csoportelsők, egyetlenegy góllal, jobb volt a gólarányuk. Harmadikokként továbbjutottak még az E-sense és a torna legjobb csapatnevével rendelkező FC Hordeaux. A BP Gunners pont nélkül távozott, míg a Shoot N Go RED-nek kevés volt az 1 győzelem, szintén az egymáselleni eredmények miatt.

Az utolsó, E kvartettben sem sikerült senkinek a hibátlan mérleg! IMG_6111Meglepetés meccsel kezdődött, ugyanis a Hálátlanok simán legyőzte a Nekünk Mindegyet! Ám az utóbbiak megrázták magukat és mindkét további meccsüket 3-1-re megnyerve csoportelsőként mentek tovább. A piros mezes Panna team rutinos játékkal 2 győzelmet is szerzett, másodikat az így jogosan bosszankodó Hálátlanokkal szemben, akik 4-2-es vezetést engedtek ki 3 perc alatt a kezükből ellenük, és bukták el így a továbbjutást, mivel 3-3 pontjaikkal az egymáselleni eredmény a Spílerek csapatának kedvezett.

A nyolcaddöntők legnagyobb érdekessége az volt, hogy a 8 mérkőzésből 3 is büntetőkkel dőlt csak el, melyeket a Szőr(ny) RT., a Nekünk Mindegy és a Panna Team rúgta jobban és menetelt tovább a simább meccseken továbbjutó Legalja, Pacsi-Hús, A13, Pocak és Spílerek mellett. A negyedöntő is a büntetőrúgásokról szólt, ott 4-ből 2 mérkőzés végeredménye dőlt el ily módon, a végletekig izgalmas Pacsi-Hús – Legalja és Szőr(ny) RT. – Spílerek találkozókon.

Úgy látszik a Nekünk Mindegy jól tartalékolta az erejét, ugyanis a negyedöntőben és elődöntőben is sima 3-4 gólos különbségekkel verekedték be magukat ismét a döntőbe. Az A13 végig jó teljesítményt nyújtott a torna folyamán, de a Legaljával már nem bírtak, így utóbbiak egy nehezen megnyert mérkőzés után várhatták a finálét.

IMG_6110A Szőr(ny) RT. rendre jól szereplő csapata ismét fel tudott állni a dobogóra, 2-1-re hozták a bronzmeccset az elődöntőben elfáradt A13 ellenében. A döntőben a Nekünk Mindegy tovább folytatta kevésbé fárasztó, ám hatékony kontrajátékát és 3 góllal is felülmúlták az erejükkel már elkészülő Legalját. Ám utóbbiaknak semmi okuk panaszra, hiszen ugyan a BUDAPEST LIGÁBAN már lassan 2 hónapja pallérozzák cageball tudásukat, hétvégi kupájuk mégiscsak ez volt az első, amit viszont kiemelkedően jó eredménynek könyvelhetnek el. A Nekünk Mindegy ezúttal a rutinos Dudás Laci nélkül is eredményes volt és ismét nyerni tudott. Nyár óta gyakorlatilag megállíthatatlanok! Vajon meddig tart a sikersorozat? Mindenesetre hatékony, taktikus játékukra nehezen találják az ellenszert ellenfeleik.  A torna játékosa különdíjat ezúttal támadójuk, Molnár Ferenc érdemelte ki, aki először kapta meg ezt a címet a Cageball Szövetségtől.

IMG_6126Volt a kieső csapatoknak egy kis extra mozgás még, ugyanis a Cageball PONT 4 pályájának köszönhetően az egyenes kieséses részhez érve, elkezdtünk egy SHOOT N GO betétkupát, melyen 6 csapat akart versenyezni az aranygólókkal eldőlő, jópofa játékrendszerben. Érdekesség, hogy a rengeteg meccsből összesen 1 mérkőzésen nem volt 3 percig gól, így 3v3-ból 2v2-re váltásra összesen csak egyszer került sor. A kis kiegészítő rendezvény győztese a kecskeméti Spílerek csapata lett a B&W ellenében. Mindkét csapat 200-200 ponttal végzett a tabellán, így kettejük közt még egy mérkőzést kellett játszani ami eldönti a dobogó első két fokát. Harmadik lett 120 ponttal az FC Hordeaux.

Köszönjük a részvételt minden Csapatnak, várunk Titeket legközelebb is!

 

 

TOVÁBBI FOTÓK A FACEBOOK GALÉRIÁNKBAN, ITT!

 

 

EREDMÉNYEK:

A CSOPORT:
Legalja
Vozi
Mall Monday
Shoot N Go WHITE
Legalja – Vozi 10-1
Mall Monday – Shoot N Go WHITE 2-5
Fly Emirates – Legalja 1-6
Vozi – Mall Monday 8-3
Fly Emirates – Vozi 0-6
Legalja – Shoot N Go WHITE 3-6
Mall Monday – Legalja 0-10
Shoot N Go WHITE – Vozi 3-2
Mall Monday – Fly Emirates 3-2
B CSOPORT:
LK Bulls
A13
B&W
Colosseum FC
A13 – LK Bulls 6-2
B&W – Colosseum FC 6-3
A13 – Colosseum FC 3-0
LK Bulls – B&W 1-4
A13 – B&W 6-3
LK Bulls – Colosseum FC 0-6
C CSOPORT:
Pocak
KE-KI Duna SK
Shoot N Go RED
E-sense
Pocak – KE-KI Duna SK 3-2
Shoot N Go RED – E-sense 1-2
Pocak – E-sense 1-0
KE-KI Duna SK – Shoot N Go RED 5-1
Pocak – Shoot N Go RED 5-8
KE-KI Duna SK – E-sense 2-1
D CSOPORT:
Szőr(ny) RT.
FC Hordeaux
BP Gunners
Pacsi-Hús
BP Gunners – FC Hordeaux 3-5
Szőr(ny) RT. – Pacsi-Hús 3-3
BP Gunners – Pacsi-Hús 1-5
FC Hordeaux – Szőr(ny) RT. 2-3
Szőr(ny) RT. – BP Gunners 1-4
Pacsi-Hús – FC Hordeaux 3-2
E CSOPORT:
Spílerek
Hálátlanok
Panna Team
Nekünk Mindegy
Panna Team – Spílerek 5-4
Hálátlanok – Nekünk Mindegy 4-2
Nekünk Mindegy – Panna Team 3-1
Spílerek – Hálátlanok 4-2
Panna Team – Hálátlanok 5-4
Spílerek – Nekünk Mindegy 1-3
NYOLCADDÖNTŐK:
Shoot N Go WHITE – Spílerek 3-5
B&W – Szőr(ny) RT. 2-2
bü.: 2-3
Pocak – Vozi 4-1
Nekünk Mindegy – E-sense 4-4
bü.: 2-0
A13 – Mall Monday 6-1
KE-KI Duna SK – Panna Team 4-4
bü.: 1-3
Legalja – FC Hordeaux 2-1
Pacsi-Hús – Colosseum FC 1-0
NEGYEDDÖNTŐK:
Nekünk Mindegy – Pocak 5-2
Szőr(ny) RT. – Spílerek 3-3
bü.: 1-0
A13 – Panna Team 8-2
Legalja – Pacsi-Hús 2-2
bü.: 2-1
ELŐDÖNTŐK:
Szőr(ny) RT. – Nekünk Mindegy 3-6
A13 – Legalja 2-3
BRONZ:
Szőr(ny) RT. – A13 2-1
DÖNTŐ:
Nekünk Mindegy – Legalja 6-3

 

 

22834293_1809161279113822_1882943384_n