fbpx

A2 Sportközpont FARSANG KUPA 2018

Az újonc Déli FC jött és győzött!

Tizenhárom csapat nevezett be az idei Farsang Kupánkra. 

A három csoportban megrendezett viadal rendkívüli módon kezdődött, mert az A2 Sportközpont Sensdance tánciskola  felnőtt tánccsoportjának bemutatójával indítottuk el a tornát, Kosztka Edina oktatónk vezetésével. Ami még szintén újdonság volt, hogy a résztvevő csapatok elhozhatták hölgy párjaikat, rokonaikat, ismerőseiket, akik részt vehettek egy ingyenes táncprogramon. Sőt, nemhogy ingyenes volt, hanem annyiszor 500 forinttal kellett kevesebbet fizetniük azon csapatoknak, akik hölgykísérői részt is vettek a táncrendezvényen!

De vissza a cageballhoz. 🙂 Az A-csoportban minden meccsén nyert az első alkalommal benevező Déli FC. A második helyen az előző tornánkon is induló Hungarokatalánok végeztek. A csoport harmadik helyére ért oda a BP. Gunners, és nagy meglepetésre csupán negyedikként zárt a legutóbbi tornán elődöntős ABC. Az Anonim hiába szerzett győzelmet, a három pontjuk így is csak a csoport ötödik helyére volt elég.

A B-csoportot az utóbbi időben szinte minden rendezvényünkön résztvevő Colosseum FC nyerte meg hibátlan mérleggel. Az E-sense egy vereséget beszedve végzett másodikként. A Gunners harmadik, az Atletrico negyedikként zárt. A C-csoportban a Chicago esélyesként hozta a számukra kötelezőként elvárt csoportgyőzelmet. A második helyen a Budapest Liga II. osztályában szereplő Angels végzett, két győzelemmel és egy vereséggel. Az Árpád FC és a Fly Emirates egy gólzáporos mérkőzésen döntötte el egymás közt a harmadik hely sorsát. A ceglédi illetőségű Árpád FC 6-5-ös győzelmével zárult a találkozó.

A csoportgyőztesek automatikusan a legjobb nyolcba jutottak, a maradék tíz csapat pedig a vigaszágon bizonyíthatta, hogy nekik is ott a helyük. Izgalmas mérkőzések alakultak ki, három találkozón is csak a büntetők döntöttek. Érdekesség, hogy a csoportban utolsóként végző Anonim és Atletrico is folytathatta a negyeddöntőben. De továbbjutott még az E-sense és a Hungarokatalánok is. A “régi” Gunners pedig a hasonló nevű BP. Gunnerst ejtette ki.

A legjobb négybe a Colosseum, a Chicago és a Déli könnyebben, az E-sense csak nehezebben, büntetőrúgások után jutott be. Az elődöntőben a Chicago egy szorosabb összecsapáson múlta felül az E-sense csapatát, a másik ágon a Déli FC viszont nagyon megverte a Colosseum FC –t. A bronzmeccsen egy sokgólos összecsapáson, a Budapest Liga II. osztályában egyaránt a feljutásra esélyes két csapat találkozóján az E-sense legyőzte a Colosseum FC-t. A döntőben a Chicago korán megszerezte a vezetést, ám a Déli FC megfordította az állást. A rózsaszín-feketemezes Chicago ezután csak szaladt az eredmény után, de utolérnie nem sikerült az első tornáján remek teljesítményt nyújtó Déli FC–t. A torna játékosa is az aranyérmes csapatból került ki, a csapatkapitány Radianov Ferenc vehette át a különdíjunkat.

A Sportinvázió Kft.-nek köszönjük a szponzori felajánlást, amely ezúttal a győzteseknek egy sportszár garnitúra volt. Aki ezúttal nem tudott részt venni a tornán, vagy már alig várja a következő egynapos kupánkat, azt március 15-én várjuk a Cageball Pontban egy hatalmas, ünnepi 32 csapatos cageballtornával.

 

TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTS IDE!

 

Eredmények:

A-csoport

Déli FC – ABC 2-1
Anonim – Hungarokatalánok 3-2
Déli FC – Anonim 6-1
BP. Gunners – ABC 8-4
Déli FC – BP. Gunners 4-1
Hungarokatalánok – ABC 10-7
Hungarokatalánok – BP. Gunners 8-1
ABC – Anonim 5-3
Déli FC – Hungarokatalánok 6-3
BP. Gunners – Anonim 7-2
____________________
____________________

B-csoport

E-sense – Gunners 4-1
Colosseum FC – Atletrico 7-2
Colosseum FC – E-sense 5-4
Gunners – Atletrico 7-2
Colosseum FC – Gunners 7-2
E-sense FC – Atletrico 5-3
____________________
____________________

C-csoport

Chicago – Fly Emirates 5-1
Angels – Árpád FC 4-3
Chicago – Árpád FC 6-0
Angels – Fly Emirates 5-4
Árpád FC – Fly Emirates 6-5
Chicago – Angels 5-2
____________________
____________________

Vigaszág

Anonim – Angels 2-2, büntetőkkel: 2-1
Atletrico – Árpád FC 3-3, büntetőkkel: 3-2
Gunners – BP. Gunners 2-2, büntetőkkel: 2-1
Hungarokatalánok – Fly Emirates 5-1
E-sense – ABC 5-3
____________________
____________________

Negyeddöntők

Déli FC – Anonim 5-2
Colosseum FC – Atletrico 8-2
Chicago – Gunners 7-2
E-sense – Hungarokatalánok 3-3, büntetőkkel: 2-1
____________________
____________________

Elődöntők

Déli FC – Colosseum FC 8-1
Chicago – E-sense 4-3
____________________
____________________

Bronzmeccs

E-sense – Colosseum FC 6-5

 

Döntő

Déli FC – Chicago 5-3