fbpx

ARËNA Törökbálint

logo

 

 

 

 

 

 

Cím: Torbágy utca 1., Törökbálint, 2045

Telefonszám: +3620/362-1821

E-mail:   info@azarena.hu

web: azarena.hu

https://www.facebook.com/ARENATB

 

2016 Márciusától már Törökbálinton is lehet cageballozni!

Az ARËNA Törökbálint megnyitásával egy újabb fantasztikus futball paradicsom került fel a térképre Budapest vonzáskörzetében. Az M1 és M7-es autópálya közötti M0-ás szakasz mellett található Törökbálinti Auchan bevásárló központ épületében található, télen-nyáron fedett, fűtött-klimatizált 4500 m2-es sport centrumban a 2 db szabvány cageball pályán kívül helyett kapott 2 db műfüves kispálya (minifutball), 1 db szabvány futsal (és kézilabda, kosárlabda) pálya és 2 db poolball (biliárdfoci) pálya. Kis extra érdekesség, hogy (helykihasználtság miatt) először építettünk úgy cageball pályákat, hogy az egyik hosszanti faluk összeér, így a ketrecek bejárata egymástól két ellentétes IMG_7515oldalra került.

A megannyi labdasporton kívül is rengeteg mozgáslehetőség közül választhatnak még a sportolni vágyók: fitness (különböző funkcionális tréningek), különféle csoportos órák: aerobic, spinning, kangoo, tánc stb, TRX csoportok.
A kulturált, zárható szekrényes öltözők mellett a sportok kipihenésére ingyenes szauna használatot biztosít az ARËNA, továbbá különböző masszázs szolgáltatások is igénybe vehetőek. A létesítmény közepén egy tágas meccsnéző és salátabárral felszerelt büfé kapott helyet, ahol kényelmes babzsákokon, kanapékon és asztalok mellett lehet megtekinteni az sportcsatornák aktuális sporteseményeit. Az Auchan bevásárlóközponthoz érkezve az ARËNA Törökbálint útbaigazító tábláit követve gyorsan megtaláljuk a hely saját, ingyenes, kényelmes és tágas parkolóját és főbejáratát.

A műfüves kispályákon indulnak színvonalas kupák és bajnokságok, az MLSZ által hitelesített futsal pályán folyamatosan bajnoki mérkőzéseket fognak játszani és természetesen a cageball sem marad ki a sorból, színvonalas bajnokságok, hétvégi tornák zajlanak a ketrecekben, saját vagy szövetségi szervezésben is. A március 13-ai nyitást többek között egy 22 csapatos ingyenes cageball nyitótorna tette emlékezetessé, mely összefoglalójáért IDE KATTINTS!