fbpx

CLUB ARÉNA GYŐR Cageball Bajnokok Csatája 2015

A felvidéki Favágók győztek a 2015-ös győri Bajnokok Csatáján!

Közel egy éve nyitotta meg kapuit Győr városában a Club Aréna Sportközpont, ami kettő db cageball pályának ad otthont. Sportágunk ezalatt az egy év alatt rengeteget népszerűsödött ebben a régióban is, szinte minden hónapban jelentkeztek a szervezők különféle kupákkal, cageball rendezvényekkel, így a dobogós csapatok száma szépen növekedett. A Bajnokok Csatája meghívásos nagytorna ezen csapatokat kívánta megmérettetni egymással, kiegészítve a budapesti cageball tornák és bajnokságok dobogósaival.

IMG_7910A tornán tíz csapat jelent meg, öt győri, egy pápai, két budapesti és két felvidéki magyar csapat is érkezett Szlovákiából, akik 2 db ötfős csoportba nyertek besorolást. Már a csoportmeccsek alatt is jól látszódott, hogy elég kiegyenlített a mezőny, 100%-os teljesítménnyel egyik csapat sem jutott tovább. Az ‘A’ csoportból első helyen továbbjutó budapesti Ötkert FC is döntetlennel kezdte a csoportmeccseket, a ‘B’-ből szintén budapesti, első helyen továbbjutó Hálátlanok X-el kezdték és azzal is fejezték be a csoportköreiket. Az ‘A’ csoport kieső csapata a Bakony Tigers, pont nélkül fejezte be a tornát, míg a ‘B’-ből kieső, csere nélkül játszó fiatal Ketrecharcosoknak a szerencsétlenségen és a csak kicsivel rosszabb gólarányon múlott, hogy 4 ponttal is alul maradtak a szintén 4 pontos Elhagyjuk a kispályát 1-es számú csapatával szemben.

A negyeddöntőkben a két negyedik helyen továbbjutott Elhagyjuk a kispályát 1 és 2-es számú csapatait a budapestiek fogadták és viszonylag könnyedén el is ütötték őket a továbbjutástól. A másik kéIMG_8086t győri csapat is hasonló sorsra jutott, a felvidékiek is magabiztos győzelmeket arattak ami azért is érdekesség, mert a két győri, Karvalyok és Meglepetés is csoportmásodikként jutott tovább, míg a Trinidad és Favágók TC harmadikként. Az elődöntőkben a Hálátlanok egy szép, sportszerű mérkőzésen játszott 1-1-et a Trinidaddal, majd végül büntetőrúgásokkal jutottak tovább ellenük. A másik ágon a rájátszásra magára talált Favágók TC játékára nem talált ellenszert a nagypályán BLSZ III.-ban vitézkedő, ‘Dunacipős’ Ötkert FC.

A döntőben ismét összekerült Hálátlanok-Favágók TC csatában, az utóbbiak tovább gyakorolták hatékony játékstílusukat így ami még a csoportmérkőzéseknél döntetlen lett, az itt már fölényes 6-3-mal vIMG_7857égződött a felvidékiek javára, ezzel megszerezve az előkelő Bajnokok Csatája trófeát és a rengeteg szponzor ajándékot. A bronzmecsen az Ötkert FC simán nyert a kicsit elfáradt, de szép focit játszó Trinidad ellen.

Gratulálunk mind a 10 Csapatnak a színvonalas részvételhez! A fantasztikus díjakról pedig a győri Ziccersport, a Coca-Cola, a Ping-Win Szeráj, a Club Aréna Győr és a Cageball Szövetség gondoskodott.

 

További fotók a facebook galériánkban, ITT!

 

GYŐR PLUSZ TV  VIDEÓS BESZÁMOLÓ ITT!

 

Eredmények:

A Csoport
Elhagyjuk a kispályát 2 – Karvalyok 2-5
Trinidad – Bakony Tigers 4-3
Ötkert FC – Karvalyok 2-2
Elhagyjuk a kispályát 2 – Trinidad 2-5
Bakony Tigers – Ötkert FC 5-8
Karvalyok – Trinidad 3-3
Elhagyjuk a kispályát 2 – Ötkert FC 2-6
Bakony Tigers – Karvalyok 1-4
Trinidad – Ötkert FC 2-5
Elhagyjuk a kispályát 2 – Bakony Tigers 3-1
B Csoport
Elhagyjuk a kispályát 1 – Ketrecharcosok 1-3
Favágók TC – Meglepetés 5-7
Hálátlanok – Ketrecharcosok 1-1
Elhagyjuk a kispályát 1 – Favágók TC 5-4
Meglepetés – Hálátlanok 2-5
Ketrecharcosok – Favágók TC 3-4
Elhagyjuk a kispályát 1 – Hálátlanok 2-3
Meglepetés – Ketrecharcosok 8-3
Favágók TC – Hálátlanok 3-3
Elhagyjuk a kispályát 1 – Meglepetés 3-3
Negyeddöntők
Hálátlanok – Elhagyjuk a kispályát 2 4-2
Karvalyok – Favágók TC 2-6
Ötkert FC – Elhagyjuk a kispályát 1 6-3
Meglepetés – Trinidad 2-5
Elődöntők:
Hálátlanok – Trinidad 1-1
büntetőkkel: 3-1
Ötkert FC – Favágók TC 2-5
Bronz:
Trinidad – Ötkert FC 2-7
Döntő:
Hálátlanok – Favágók TC 3-6