fbpx

FARSANG KUPA 2020

Malév kupagyőzelem a Farsangon!

Hagyományos februári megmérettetésünk ismét megrendezésre került a Farsang jegyében, bár sajnos álarcban idén sem jött el senki egy formabontó csapatfotó erejéig! 🙂 A tíz benevezett csapat természetesen 2 db ötfős csoportba sorolódott, ahonnan csak a csoportötödikek nem juthattak az egyenes kieséses szakaszba.

Az ‘A’ Csoportot, a mezőnyben egyedüli csapatként abszolválta hibátlanul az Árpád FC Sárga mezes csapata, akik nem kis meglepetésre 5-0-ra győzték le az esélyesebbnek tartott Chicago-t és persze mindenki mást. Utóbbiakat még az A13 is elkapta egy szoros mérkőzésen, így szokatlan módon csak harmadikként mehettek a rájátszásba. Lehet, hogy ha az A13 nem késik 40 percet a tornáról, akkor ők szerzik meg az elsőséget is, mivel az első mérkőzésüket nem tudták lejátszani az Árpáddal, így játék nélkül kaptak ki. A negyedik, mindig más néven elinduló Leones Con Flow srácok csak a Fourza csapatát tudták legyőzni, így ők továbbjutottak, utóbbiak pedig csak egy jó foci kedvéért álltak össze csere nélkül erre a tornára.

A ‘B’ jelű ötösben már nem akadt hibátlan együttes, de a Malév 3 győzelemmel így is megnyerte a csoportot. Csak tőlük kapott ki az Árpád FC Fekete csapata és a Hungarokatalánok, de mivel egymás ellen ők döntetlent játszottak, így az összesített gólkülönbségük döntötte csak el a helyezéseket ebben az előbb leírt sorrendben. A Cageball Warriors jó játékkal lett harmadik, de egyedül ők tudták legyőzni a Malévot a torna folyamán, így erről mindenképp emlékezetesek maradnak. A kieső Grund FC szintén nagyon későn jelent csak meg, az első két mérkőzésükről így lemaradtak, de sok babér a másik kettőn sem termett, így ők a mozgás örömével lettek gazdagabbak.

A negyeddöntőkben az Árpád FC tarolt, mindkét csapata nagy győzelemmel jutott elődöntőbe, a ‘feketék’ a Chicago-t, a ‘sárgák’ pedig a Cageball Warriors küldték haza. A Leones szépen helyt állt a Malév ellen, de gólt nem sikerült nekik rúgni, így ők is búcsúztak. Szintén kisebb meglepetésre az egyre jobb eredményeket elérő Hungarokatalánokat egy parázs meccsen 4-1-re győzte le az A13.

Az elődöntőkre összekerült a két Árpád FC, de Laczkó István csapatvezetőt annyi vigasztalhatta, hogy legalább így már biztos volt valamelyik csapatának dobogós helye, mely végül a fekete mezesek győzelmével sikerült, a sárgák pedig mehettek bronzcsatára. A Malév pedig sima meccsen nyert az A13 ellenében, így szintén döntőbe került.

Mind a bronz és a döntő találkozók is szórakoztatóra sikerültek, hiszen rengeteg gólt láthattunk, csak a győztes felektől szám szerint 8-8-at! A bronzmeccs A13 győzelmet hozott, akik utoljára tavaly szereztek nálunk aranyérmet március elején. A döntő pedig meglepően sima volt, az Árpád FC tehetséges fiataljai nem tudtak mit kezdeni a rutinnal, így a Malév fölényes győzelmet aratott, a kölcsönjátékos Fahmy Ahmed és Rajz Miklós páros pedig igen hatékonynak bizonyult. Ahmedet pedig még külön is díjaztuk, a Torna Labdarúgójaként.

Remek kis torna volt, igen erős mezőnnyel, reméljük jól éreztétek magatokat és legtöbbetekkel találkozunk MÁRCIUS 15-én, hagyományos Nemzeti Ünnep Tornánkon!

 

 

TOVÁBBI FOTÓKÉRT IDE KATTINTS!

 

Ha fent vagy INSTAGRAMON, nézd meg az összefoglaló storyt és remek videóit is,

 ▶ IDE KATTINTVA! ◀

 

 

EREDMÉNYEK:

A CSOPORT
I. Árpád FC Sárga 12 pont
II. A13 9 pont
III. Chicago 6 pont
IV. Leones Con Flow 3 pont
V. Fourza 0 pont
Eredmények:
Fourza – Leones Con Flow 2-5
A13 – Árpád FC Sárga 0-6 j.n.
Chicago – Fourza 4-0
Leones Con Flow – A13 3-7
Árpád FC Sárga – Fourza 4-1
Leones Con Flow – Chicago 0-6
Fourza – A13 2-4
Árpád FC Sárga – Chicago 5-0
Leones Con Flow – Árpád FC Sárga 1-4
Chicago – A13 1-2
B CSOPORT
I. Malév 9 pont
II. Árpád FC Fekete 7 pont GK.: +9
III. Hungarokatalánok 7 pont GK.: +6
IV. Cageball Warriors 6 pont
V. Grund FC 0 pont
Eredmények:
Grund FC – Hungarokatalánok 0-6 j.n.
Cageball Warriors – Árpád FC Fekete 2-0
Grund FC – Malév 0-6 j.n.
Hungarokatalánok – Cageball Warriors 4-2
Grund FC – Árpád FC Fekete 1-9
Malév – Hungarokatalánok 5-3
Cageball Warriors – Grund FC 13-4
Árpád FC Fekete – Malév 4-2
Hungarokatalánok – Árpád FC Fekete 6-6
Malév – Cageball Warriors 1-3
Negyeddöntők: Eredmények:
Árpád FC Sárga – Cageball Warriors 5-3
Árpád FC Fekete – Chicago 2-1
A13 – Hungarokatalánok 4-1
Malév – Leones Con Flow 2-0
Elődöntők: Eredmények:
Árpád FC Fekete – Árpád FC Sárga 2-1
Malév – A13 6-2
Bronzmeccs: Eredmények:
A13 – Árpád FC Sárga 8-5
Döntő:
Malév – Árpád FC Fekete 8-1

 

 

 

Tags: × × × × × ×