fbpx

Cageball Pont

cageballPONT_logo_1

 

 

 

 

 

Cím: 1183 Budapest. Gyömrői út 118. Attila u. 2 sarka

Telefonszám: 30/731-4260

E-mail: info@cageball.hu

Web: http://cageball.hu

FB:  http://www.facebook.com/cageballpont

 

Fővárosunk jelenlegi legnagyobb megépült cageball pontja, a CAGEBALL PONT :), 2016 februárjában került átadásra és nyitotta meg kapuit a 18. kerületben, az A2 SPORT és RENDEZVÉNYKÖZPONT épületén belül. Az egy hónapos tesztidőszak után szövetségünk egy nagyszabású, 34 Csapatos nyitótornával mutatta be a cageballozni szerető nagyközönségnek az exkluzív sportközpontot, ahol még az M4 Sport Szabadidő Magazin stábja is forgatott egy anyagot.

A pestszentlőrinczi Cageball Pont eddig egyedülálló módon, 4 db légkondicionált szabvány cageball pályával várja a foci szerelmeseit, de helyet kapott még 1 db poolball (biliárdfoci) pálya és 2 db pingpong asztal. A létesítmény tágas, padlófűtéses, zárható szekrényes, zuhanyzós női-férfi öltözőkkel és a saját belső udvarában ingyenes tágas parkolóval felszerelt. Az épület két szárnya (ahol a 2-2 pálya elhelyezkedik) között kapott helyet a büfé, ahol gazdag választékban fogyaszthatunk színvonalas ételeket, italokat sportolás előtt vagy után. Természetesen meccsnézési lehetőség itt is adott, 2 db TV-n lehet követni az aktuális sporteseményeket. A komplexum alkalmas nagyszabású céges illetve magán rendezvények lebonyolítására, 4 pályája révén hatalmas befogadó képességgel bír. A cageball pályákon BUBORÉKFOCIZNI is lehet, a létesítmény saját ballonokkal is rendelkezik, így bármikor igénybe vehető! De ki lehet még próbálni a Dél-Amerikából származó PADEL (ketrec-tenisz) nevű sportágat, ami a squash és a tenisz ötvözetén alapulva mozgatja meg a sportolni vágyókat. A pályák alkalmasak még 3 a 3 elleni floorballozásra és dodgeball (amerikai kidobós) játékra is.

Folyamatosan megrendezésre kerülnek hétvégi cageball tornák és bajnokságok, női és férfi mezőnynek is a Cageball Szövetség szervezésében és támogatásával.