CHILI DOG Mikulás Kupa 2021

HÁZIDÖNTŐT HOZOTT A MIKULÁS! 🎅🏻

Tíz remek együttes részvételével vágtunk neki az idei Mikulás Kupának, mely a kicsit szűkebb létszám ellenére  2021 egyik legjobb tornájaként emlegethető! Fordulatos és kiegyenlített csoportkör, meglepő eredmények a rájátszásban, rendhagyó döntő és rendkívül sportszerű mérkőzések egytől-egyig!

Az év végéhez közeledve két csapatnak különösen fontos volt ez a torna, hiszen a 2021-es kuparanglistán az Árpád FC és Chicago fej-fej mellett haladnak. Árpádék ezúttal két csapattal indultak, a ranglistán nem szereplő ‘sárga csapat’ a Chicago-val az ‘A’ jelű ötös csoport első és második helyén osztozkodott ebben a sorrendben, míg az első számú ‘Fekete Árpád’ a B Csoportba kapott besorolást, amit makulátlan mérleggel abszolvált is. Az ‘A’ csoport első Árpád FC Sárgának azért az első találkozón becsúszott egy döntetlen a szimpatikus Zero Spiel ellenében, de a Chicago-val együtt mindenki mást legyőztek. Utóbbiak további pontokat is hullajtottak a Hungarokatalánokkal együtt egy egymás elleni döntetlennel, így pontazonosságban végeztek, a gólkülönbség pedig 1 találattal a Chicago-nak kedvezett. Az előbb említett Zero Spiel-é volt a még továbbjutást érő 4. hely, mert az X-en kívül még legyőzték az egyetlen IFI csapatként résztvevő Kiscellit, akik így 0 ponttal búcsúztak a csoportkör után.A ‘B’ Csoportban az Árpád FC Fekete alatt jó kis körbeverések voltak némi meglepetésre, hiszen a kissé formán kívüli de sokszoros bajnok Nekünk Mindegy is itt játszott és bizony csak harmadikként mentek tovább! Az Árpádon kívül kikaptak a jó erőkből álló RAFC-tól is és pontegyenlőséggel zárva az egymás elleni eredmény határozta meg kettejük közt a 2. és 3. pozíciót. Hasonlóképp történt a csoport 4. és 5. hely sorsa, az Energy az utolsó mérkőzésére találta meg játékát, egy sokgólos meccsen legyőzték a RAFC-ot, de mivel a Bad Boys formációja őket győzte le, így 3 ponttal és egy nagy győzelemmel, ám emelt fővel estek ki. A Bad Boys játszotta egyébként nem mellesleg az Árpád FC Feketével a legszorosabb mérkőzést az egész torna folyamán, 1 gólos különbséggel kaptak csak ki.

A negyeddöntőkben a két Árpád FC nagyon sima győzelmet aratott, a RAFC jól játszott a Hungarokatalánok ellen, de utóbbiak rutinja és lendülete hamar eldöntötte a találkozót. A legpikánsabb derbi itt a cageball meccsek ‘el classico’-ja volt, egy rég látott Chicago – Nekünk Mindegy összecsapás, ami ehhez méltóan 1-1-el végződött, a büntetőket pedig a vendégek nyerték, így a Chicago a 2021-es kupák közül első ízben nem jutott el dobogóig!

Az elődöntőkben sem talált legyőzőre egyik Árpád FC sem, meglepően sima eredményekkel száműzték a Hungarokatalánokat és a Nekünk Mindegyet bronzmeccset játszani. A két csalódott brigádból előbbiek tűntek fáradtabbnak, a Nekünk Mindegy pedig 7-4-es győzelmet aratott, mellyel megszerezte idei első dobogós helyezését!

A döntőre pedig összejött az ami még eddig sosem, a mindig lelkes és az amatőr labdarúgás iránt elkötelezett Laczkó István csapatvezetőjük álma, két Árpád FC találkozott egymással és egy látványos ám végig sportszerű mérkőzésen a Fekete mezes csapat fordított és nyert, mellyel elvitte a mikulás csomag és egyéb csodás díjak mellett a Chili Dog Amerikai Étterem 20.000 Ft-os fogyasztási főnyereményét! A döntőben és az egész tornán is remekül teljesítő Fülöp Csabi pedig bezsebelte a Torna Legjobb Játékosának járó különdíjat is, idén már második alkalommal!

Ezzel a 3 ponttal az Árpád FC eggyel átvette a vezetést a 2021-es kuparanglistán a Chicago-val szemben, így ha mindketten részt vesznek az év utolsó, Karácsonyi Jótékonysági Tornáján, ott dőlhet el, kihez kerül az 2021 vándorserlege! Gratulálunk mindenkinek, szuperek voltatok, nagy foci volt minden meccsen, gyertek legközelebb is! 😉

KATTINTS A KÖVETKEZŐ TORNA VERSENYKIÍRÁSÁRA ÉS NEVEZZ:

A CSOPORT

Nekünk Mindegy6 pont
Bad Boys3 pont
Energy3 pont
*pontegyenlőségek esetén az egymás elleni eredmények döntöttek!

Bad Boys – RAFC1-3
Árpád FC Fekete – Energy5-2