fbpx

Cageball Center Kőbánya 3. SZÜLINAPI KUPA

Az Árpád FC felért a csúcsra!

Tizenegy csapattal vágtunk neki a Cageball Center Kőbánya 3. születésnapjára kiírt ünnepi kupának. A szokásos erős mezőny ezúttal még inkább illethető volt ezzel a jelzővel, mert néhány olyan csapattal is felfrissült, akik nem kevés futsal-játékost is felvonultattak.IMG_1109
A hatfős csoportot az aranymezes Árpád FC Pest nyerte, ám pontveszteség nélkül nem sikerült nekik ugyanis a másodikként végzett az Árpád FC Cegléd ellen döntetleneztek. A Legjobbkocsma.hu csoportharmadikként lépett tovább, míg az utolsó kiadó hely az ez alkalommal hozzájuk képest gyengébb teljesítményt nyújtó Juló FC-é lett. Hiába szerzett 4 pontot a Szimpatikusok és fűződik nevükhöz a csoportmeccsek legnagyobb arányú győzelme (11-2), ebben az erős mezőnyben (és csoportban) ez nem volt most elég így elbúcsúztak a továbbjutástól az ezúttal csak sajnos 0 pontos Bajzásokkal együtt.
Az ötfős csoport győztese hibátlan mérleggel az előző, törökbálinti torna bajnok, Chicago Ifi lett. Második a Hálátlanok (Ke-Kivel összeállt ötöse) lett. Csupán a csoport harmadik helyére ért oda a korábbi tornákon elődöntőig masírozó IMG_1121Árpád FC Buda. A még továbbjutást eredményező hely a rutinos E-sensé lett, míg az újonc Kan-odds ámbár jól játszott és védekezett, ezúttal nem szerzett pontot.
A negyeddöntőkben a három Árpád FC-ből kettő rögtön össze is került, így a Cegléd-Buda találkozón Ponczók Csabiék elütötték Benő Norbiékat a továbbjutástól. Kiesett még az addig remekül játszó Hálátlanok a Legjobbkocsmával szemben, a Juló FC nem tudott gólt rúgni a Chicago Ifinek viszont kaptak ötöt és az E-sense-nek sem sikerült a bravúr az Árpád FC Pest csapata ellen. Az elődöntőben a Chicago Ifi nagyszerű játékkal ismét 5-0-ra nyert, ezúttal az Árpád FC Ceglédet búcsúztatták, a másik ágon hatalmas küzdelem után, az Árpád FC Pest sikeres büntetőpárbajjal került a döntőbe a Legjobbkocsma.hu csapatával szemben.
Cageball kupákon először győzedelmeskedett Árpád FC színeiben futballozó csapat de most megtört ez a jég is! IMG_1253A Chicago Ifivel vívott kemény döntő mérkőzés után megérdemelten kerültek aranyérmek Laczkó István, ‘Árpád FC Pest‘ nevű csapatának nyakába. Végeredmény: 5-2. A bronzmérkőzésen is játszott egy Árpád FC, ott a Cegléd városával megkülönböztetett brigád viszont alulmaradt a nagy cageball rutinnal bíró Legjobbkocsma.hu ellenében és lemaradt az éremosztásról. A torna játékosa különdíjat a szobrocskával, oklevéllel és cageball pólóval együtt ezúttal és első ízben a Chicago Ifi gólgyárosa, Molnár Fecó vehette át tőlünk.
Gratulálunk és köszönjük a részvételt mindenkinek ezen az ismét elképesztően magas játékszínvonalú tornán, ami nélkületek nem sikerült volna! Reméljük egyre nagyobb kihívást, játékélményt és kikapcsolódási lehetőséget láttok a cageballban és még sokszor megtiszteltek minket ilyen erős mezőnnyel és csapatokkal. Hajrá!

 

TOVÁBBI FOTÓK A FACEBOOK GALÉRIÁNKBAN, ITT!

 

Eredmények:

A-csoport
Julo FC – Bajzások 3-0
Árpád FC Cegléd – Árpád FC Pest 2-2
Legjobbkocsma.hu – Szimpatikusok 4-1
Árpád FC Cegléd – Julo FC 3-1
Árpád FC Pest – Legjobbkocsma.hu 4-2
Szimpatikusok – Bajzások 11-2
Árpád FC Pest – Julo FC 4-1
Legjobbkocsma.hu – Bajzások 4-1
Szimpatikusok – Árpád FC Cegléd 1-1
Julo FC – Szimpatikusok 4-2
Árpád FC Cegléd – Legjobbkocsma.hu 2-0
Árpád FC Pest – Bajzások 7-2
Julo FC – Legjobbkocsma.hu 3-3
Árpád FC Cegléd – Bajzások 5-1
Árpád FC Pest – Szimpatikusok 1-0

 

1 Árpád FC Pest 5 4 1 0 13p
2 Árpád FC Cegléd 5 3 2 0 11p
3 Legjobbkocsma.hu 5 2 1 2 7p
4 Julo FC 5 2 1 2 7p
5 Szimpatikusok 5 1 1 3 4p
6 Bajzások 5 0 0 5 0p

 

B-csoport
Hálátlanok – Árpád FC Buda 5-3
Chicago Ifi – E-sense 6-0
Árpád FC Buda – Kan-odds 4-1
Hálátlanok – E-sense 6-2
Chicago Ifi – Árpád FC Buda 5-2
Hálátlanok – Kan-odds 2-0
Árpád FC Buda – E-sense 6-1
Chicago Ifi – Kan-odds 3-0
E-sense – Kan-odds 6-1
Chicago Ifi – Hálátlanok 3-2

 

1 Chicago Ifi 4 4 0 0 12p
2 Hálátlanok 4 3 0 1 9p
3 Árpád FC Buda 4 2 0 2 6p
4 E-sense 4 1 0 3 3p
5 Kan-odds 4 0 0 4 0p

 

Negyeddöntők
Árpád FC Pest – E-sense 3-1
Hálátlanok – Legjobbkocsma.hu 1-5
Árpád FC Cegléd – Árpád FC Buda 6-2
Chicago Ifi – Julo FC 5-0
Elődöntők
Árpád FC Pest – Legjobbkocsma.hu 2-2 (büntetőkkel: 2-0)
Chicago Ifi – Árpád FC Cegléd 5-0
Bronzmérkőzés
Legjobbkocsma.hu – Árpád FC Cegléd 5-2
Döntő
Árpád FC Pest – Chicago 5-1