fbpx

MÁRCIUS 15 Ünnepi Torna 2019

Nemzeti ünnepünkre visszatért a Nekünk Mindegy!

Az 1848-as Forradalomra emlékező Március 15-ei nemzeti ünnepnapunkon, stílusosan 15 csapat vett részt idén és választotta a mozgás örömét. Ők 3 db ötfős csoportba nyertek besorolást, ahonnan az elsők, másodikok és a két legjobb harmadik jutott tovább a negyeddöntőbe.

Mint ahogyan anno Petőfiéknek, ezen a napon egyedül a Nekünk Mindegy csapatának sikerült összegyűjteniük a 12 pontot, ami veretlen csoportelsőségnek számított a ‘C’ jelűben.  Csak tőlük kikapva lett második a Hálátlanok, harmadik pedig két győzelemmel a Favágók, akiknek viszont épphogy nem sikerült a továbbjutás, rosszabb gólarányuknak köszönhetően. A Kokobongó és az Anonim leikszelt egymással és ezzel az 1-1 ponttal ők is búcsúztak a további küzdelmektől. Rendkívül kiegyenlített és izgalmas volt viszont  ‘B’ csoport, melyből az egyre rutinosabban cageballozó Leverpool jött ki a legjobban. Őket elverve, másodikként ment tovább a Hungarokatalánok, akik viszont döntetlent játszottak a végül csoport negyedik, céges bajnokságunkban nagymenő Wayet Service-el és a Farsangi Kupán még bronzmeccset játszó, de most csak ezt az egy pontot gyüjtő BŐRbarátokkal. Egy szerényebb 6 ponttal pedig továbbjutást ért még a pénteki bajnokságunkban élmenő Zugló harmadik pozíciója, köszönhetően a jobb gólarányuknak, amit leginkább a Wayet elleni meccsükön értek el.  Az  ‘A’ csoportot veretlenül hozta le a kupán első ízben szereplő CF Babinénik, akiket eddig csak a Budapest Liga II. Osztályában láthattunk szerepelni. Azért egy döntetlen “becsúszott” nekik, mégpedig a csoportharmadik Hungarikum ellen, akik viszont ennek az X-nek köszönhetően a legjobb harmadikok és ezzel biztos negyeddöntősök voltak. Remekül szerepelt még a GRAPHISOFT is, akik csak az elsőtől szenvedtek vereséget, a többieket simán legyűrve várták a folytatást. A LittlePest csak a Kabarét verte el, így a fiatalok most 3 és 0 pontokkal búcsúztak a továbbjutástól.

A negyeddöntőkre a Zugló elővette a hatékonyabb játékát és hazaküldte az ‘A’ csoportot megnyerő Babinéniket! A Hálátlanok nehéz helyzetben volt a Hungarokatalánok ellen, ugyanis a legtöbb góljukat szerző Szabó Ferenc Ákos balszerencsésen lesérült még a csoportküzdelmek alatt, így nem tudta folytatni a tornát, ami végül a vesztüket okozta, 4-2-es vereség lett a vége. A GRAPHISOFT nem volt szerencsés, hogy pont a Nekünk Mindeggyel került össze, akik sikerre éhesen hozták is ellenük a papírforma eredményt. A legizgalmasabb meccs itt a Hungarikum – Leverpool találkozó volt, ami szintén meglepő eredménnyel végződött mivel az előbbi, ‘A’ csoport harmadikként továbbjutó csapat kiejtette a ‘B’ elsőjét. Ám a további bravúr már nem sikerült a srácoknak, a Nekünk Mindegy ma az elődöntőben sem ismert kegyelmet. A Hungarokatalánok pedig a Zuglót küldte bronzmérkőzést játszani, ami azt jelentette, hogy “cageball karrierjük” során először kupadöntőzhetnek!

A bronzéremért folyó mérkőzésen a Zugló rutinja és Amberg Zoli góllövő lába megmutatkozott és egy sokgólos találkozón felülmúlták a Hungarikumot, ám nekik sincs miért csüggedniük mert játékuk alapján nagy potenciál van még bennük, ha tovább gyakorolják a labdarúgásnak eme műfaját is! 🙂 A döntőben pedig egy felszabadult, kiváló formában focizó Hungarokatalánokat láttunk, akiket egyáltalán nem tudott bucira verni a Nekünk Mindegy, folyamatosan jönni kellett a góloknak a végső győzelemért, mely végül a bronzmeccsel azonos, 7-5-ös végeredményen állt meg. Ritkán csillog ilyen szépen egy ezüstérem, mint ezúttal a zöld mezeseknek, hiszen eddigi legszebb eredményüket érték el ezzel! A Nekünk Mindegy pedig ezen a tornán nem talált legyőzőre, kicsit a 2017-es formájukat megidézve, persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nagy riválisaik közül egy sem vett részt ezen a megmérettetésen. A torna labdarúgójának pedig az aranyérmes Bagó József ‘Sügit’ választottuk, aki már nem először birtokolja el ezt a különdíjat!

Köszönjük, hogy ezen a napon minket és a legpörgősebb focit választottátok a hosszú hétvége ellenére is, gratulálunk mindenkinek és várunk benneteket legközelebb Húsvét Nagypéntekén, Április 19-én! 

 

További fotókért IDE KATTINTS!

 

Fent vagy INSTAGRAMON?

Nézd meg a tornáról készült remek story összefoglalót ▶️ ITT! ◀️

 

EREDMÉNYEK:

 

A csoport 
1. CF Babinénik 10 pont
2. GRAPHISOFT 9 pont
3. Hungarikum 7 pont
4. LittlePest 3 pont
5. Kabaré 0 pont
Kabaré – Hungarikum 2-9
GRAPHISOFT – CF Babinénik 1-3
Kabaré – LittlePest 5-6
Hungarikum – GRAPHISOFT 1-4
Hungarikum – LittlePest 7-1
Kabaré – CF Babinénik 2-5
Kabaré – GRAPHISOFT 1-2
CF Babinénik – LittlePest 3-0
Hungarikum – CF Babinénik 1-1
GRAPHISOFT – LittlePest 6-2

 

B csoport 
1. Leverpool 9 pont
2. Hungarokatalánok 8 pont
3. Zugló 6 pont
4. Wayet Service 4 pont
5. BŐRbarát 1 pont
BŐRbarát – Hungarokatalánok 4-4
Leverpool – Wayet Service 6-4
BŐRbarát – Zugló 6-9
Hungarokatalánok – Leverpool 4-3
Hungarokatalánok – Zugló 10-7
BŐRbarát – Wayet Service 0-6
BŐRbarát – Leverpool 2-3
Wayet Service – Zugló 2-9
Hungarokatalánok – Wayet Service 2-2
Leverpool – Zugló 5-4

 

C csoport 
1. Nekünk Mindegy 12 pont
2. Hálátlanok 9 pont
3. Favágók 6 pont
4. Kokobongó 1 pont
5. Anonim 1 pont
Nekünk Mindegy – Anonim 6-3
Favágók – Kokobongó 4-3
Nekünk Mindegy – Hálátlanok 3-1
Anonim – Favágók 1-2
Anonim – Hálátlanok 3-5
Nekünk Mindegy – Kokobongó 6-4
Nekünk Mindegy – Favágók 4-2
Kokobongó – Hálátlanok 2-4
Anonim – Kokobongó 3-3
Favágók – Hálátlanok 0-4

 

Negyeddöntők
CF Babinénik – Zugló 2-5
Nekünk Mindegy – GRAPHISOFT 5-1
Hungarokatalánok – Hálátlanok 4-2
Leverpool – Hungarikum 2-4

 

Elődöntők
Nekünk Mindegy – Hungarikum 6-3
Zugló – Hungarokatalánok 3-5

 

Bronzmérkőzés
Hungarikum – Zugló 5-7

 

Döntő
Nekünk Mindegy – Hungarokatalánok 7-5