fbpx

Season START Cup 2021

Chicago dominanciával indult az ősz:

Letelt a nyári szünet, itt a szeptember (sőt lassan vége is), elindultak a bajnokságok és ahogyan az lenni szokott nálunk, a szezon nyitó hétvégi torna sem maradhatott el! Tíz csapat érkezett az idei start kupára, melyre ezúttal egy igen erős mezőny gyűlt össze, mindkét ötfős csoportban akadt jócskán korábbi bajnok, vagy dobogós!

Nézzük az ‘A’ jelű brigádokat: Sokan hitték azt, hogy bőven ez lesz a könnyebb csoport, mert a ‘B’-ben ‘nagyobb nevek’ vannak, de gyorsan beigazolódott, hogy ez nem teljesen így van! Az eredményeket az ‘X-ek1 határozták meg leginkább, 4 db ilyen mérkőzés is született: A Liverwood, a Chicago Jr. és az Árpád FC Fekete csapata körbe döntetlenezte egymást, sőt meglepetésre utóbbiak még a Tatabányáról érkező újonc T-Mátrix ellen is belefutottak egybe, így a csoport elsőségért folyó harcol 2 ponttal lemaradtak. Az ebben a formációban első cageball kupáján résztvevő Liverwood a jobb gólarányának köszönhetően előzte meg a szintén erős kerettel érkező Chicago Jr.-t! A legjobb nevű Pecmeregi Öntött Csavargyár FC-nek jutott az a hálátlan szerep, hogy mindketten velük akarták növelni a rúgott gólok számát, így ők 0 ponttal búcsúztak a csoportkör után.

A ‘B’ csoportból hasonlóképp köszönt el a Kasta Team, akiket a Tesók előzött meg az ellenük elért 1 győzelemmel, ami még továbbjutó helyet ért. Harmadik lett az Árpád FC Sárga jelű csapata, akik a csoportban igen szélsőséges eredményeket produkáltak, a legtöbb rúgott gólt 1 meccsen ők szerezték ebben az ötösben és míg az elsővel nagyon szoros meccset játszottak, a másodiktól annál jobban kikaptak. Ez a Nekünk Mindegy, akik egyedül a Chicago ellen nem tudtak győzni, ezzel utóbbiak hibátlan teljesítménnyel várhatták a negyeddöntőt!

A legjobb 8 között két nagyon sima mérkőzés (Liverwood – Tesók és Chicago – T-mátrix) és két nagyon szoros alakult: Kisebb meglepetésre az A csoport harmadik Árpád FC Fekete kiejtette a mindig bajnoki esélyes Nekünk Mindegyet, a másik ágon pedig a Chicago Jr. egy 1-1-es döntetlen után csak büntetőkkel tudott továbbjutni az Árpád FC Sárga csapat ellen, ami utóbbiaktól egy bravúros teljesítmény így is!

A Juniors az elődöntőben is folytatta tendenciáját és a csoportmeccs után ismét leikszelt a Liverwooddal, ám egy jó hosszú büntető párbajt követően itt már nem nekik kedvezett a szerencse, így számukra a bronzmeccs következett. A Chicago simábban jutott a döntőbe az Árpád FC Fekete ellen, akik igen csalódottak voltak az eredmény miatt, és ez a bronzmérkőzésre is rányomta a bélyegét, ami egy nagyarányú Chicago Juniors győzelmet hozott!

A döntő pedig igazán színvonalas és élvezetes foci volt, ugyan a Liverwood mindig a hátrányát próbálta ledolgozni a rutinos kispályásokból álló Chicago triója ellen, de nem sokon múlt, hogy végül büntetők döntsenek, ám 5-4-nél megszólalt a síp, a Chicago pedig begyűjtötte idei 3. aranyérmét, mellyel az éves kuparanglistán is átvette a vezetést! A győztest vezető Pribék István ‘Törő’ pedig kimagasló formában játszott, cageballban ritkábban látott támadó poszton, mellyel megérdemelten nyerte el a Torna Labdarúgója különdíjat!

Gratulálunk mindenkinek és várunk benneteket a hagyományos OKTÓBER 23 ÜNNEPI TORNÁNKON, immáron a beltéri pályákon megrendezve!Eredmények:

A CSOPORT 
Liverwood8 pont (GK.: +18)
Chicago Jr.8 pont (GK.: +15)
Árpád FC Fekete6 pont
T-Mátrix4 pont
Pecmeregi Öntött Csavargyár FC0 pont
  
  
 Eredmények:
Pecmeregi Öntött Csavargyár FC – T-Mátrix1-6
Liverwood – Árpád FC Fekete8-8
Chicago Jr. – Pecmeregi Öntött Csavargyár FC10-2
T-Mátrix – Liverwood3-7
Pecmeregi Öntött Csavargyár FC – Árpád FC Fekete4-9
Chicago Jr. – T-Mátrix7-0
Pecmeregi Öntött Csavargyár FC – Liverwood2-16
Árpád FC Fekete – Chicago Jr.2-2
T-Mátrix – Árpád FC Fekete3-3
Liverwood – Chicago Jr.3-3
  
  
B CSOPORT 
Chicago12 pont
Nekünk Mindegy9 pont
Árpád FC Sárga6 pont
Tesók3 pont
Kasta Team0 pont
  
  
 Eredmények:
Kasta Team – Tesók1-4
Árpád FC Sárga – Chicago1-2
Kasta Team – Nekünk Mindegy0-7
Tesók – Árpád FC Sárga3-5
Kasta Team – Chicago1-5
Nekünk Mindegy – Tesók6-0
Árpád FC Sárga – Kasta Team9-2
Nekünk Mindegy – Chicago2-4
Tesók – Chicago2-4
Árpád FC Sárga – Nekünk Mindegy0-7
  
  
  
Negyeddöntők: 
Liverwood – Tesók10-4
Chicago Jr. – Árpád FC Sárga1-1  (bü.: 3-1)
Chicago – T-Mátrix9-0
Nekünk Mindegy – Árpád FC Fekete6-8
  
Elődöntők: 
Liverwood – Chicago Jr.2-2 (bü.: 6-4)
Chicago – Árpád FC Fekete4-0
  
Bronzmeccs: 
Chicago Jr. – Árpád FC Fekete7-2
  
Döntő: 
Liverwood – Chicago4-5