fbpx

STARBALM Summer Cup 2021

Chicago címvédés a nyárindítón!

Családias részvételszámú tornával indítottuk be a nyarat, hiszen sajnos a 13 leadott jelentkezési űrlapból összesen csak 7 együttesnek volt érvényes, befizetett nevezése. Mindenesetre a 7 csapatnak így mindenképp izgalmas tornát tartogattunk, hiszen a körmérkőzéses lebonyolítás 6 db meccsel kecsegtetett.

VII. lett a ‘Csak pötyögni jöttünk FC’, akik második alkalommal vettek részt hétvégi tornán, ám ezúttal a pontszerzés sem jött össze. A szintén második alkalommal szereplő ‘Viva La Dózsa‘ olykor remek játékot mutatott be, a szimpatikus argentin mezes fiatalok a 3. helyezettől is épphogy csak kikaptak, de végül csak 1 győzelmet gyűjtöttek be. Az V. pozíció a ‘IX.’ (ker.) nevű csapaté. Damu Gáborék az alattuk lévőket múlták felül, ám a ‘nagyok’ ellen már viszonylag sok gólt kaptak már.

A IV. Szpcdse éppenhogy csak lemaradt cageball pályafutások 2. dobogójáról, hiszen azonos pontszámmal végeztek a III. Hungarokatalánokkal, és egymás ellen is egy végletekig izgalmas döntetlent játszottak, így csak az összególkülönbség döntött, ahol összesen 1 gól volt a két csapat között. Így iratkoztak fel Nagy Richárdék a 2021-es kupa ranglistára, idei első dobogójukat beseperve viszonylag kiegyensúlyozott játékkal, talán csak az Árpád FC elleni vereségük marad fájóbb emlék a tornáról.

A körmérkőzések végééig pontveszteség nélkül menetelt a két nagy esélyes, teljesítve ezzel a papírformát, így a kupagyőztes sorsa az utolsó mérkőzésre, kvázi döntőre maradt. A megerősített Árpád FC hátrányban kezdett, a Chicago hamar vezetést szerzett, de a mérkőzés feléig szoros maradt az eredmény. Ám sajnos egyik játékvezetőnk egy súlyos kommunikációs hibája az Árpádot erősítő Fahmy Ahmeddel szemben rányomta a bélyegét a mérkőzés hátralévő részére, aki emiatt lejött a pályáról, onnantól pedig sima győzelemmel fejezte be a Chicago.


/Megjegyz.: A Cageball Szövetség ezúton és innen is elnézést kér a sértett játékostól kollégánk nevében is, szervezetünk minden szinten elhatárolódik mindenfajta megkülönböztetéstől, rasszista kijelentéstől, hiszen a sport az egyenlőségről szól!/


A Chicago ettől függetlenül megérdemelten győzött, hiszen minden mérkőzésen hibátlanul futballoztak, sőt a visszatérő Ujfalusi Roli kiváló formában játszott, így nem volt kérdés, hogy hosszú idő után különdíjasnak válasszuk, mint a Torna Labdarúgója! A rózsaszín mezesek ezzel már 6 pontot szereztek az éves kuparanglistán, míg az Árpád FC Fekete 4 ponttal követi őket! A kis létszámú torna nem befolyásolta a díjazás mértékét, melynek színvonalának emelését ezúton is köszönjük a STARBALM HUNGARYNAK és a BASICA SPORTNAK, továbbá az újonnan létesült szentendrei Padel Club Hungary-nak pályabérlési támogatásaival, ahol ketrecfoci helyett kipróbálhatjátok a hasonlóan izgalmas ‘ketrectenisz’, azaz a padel sportágát!


I. Chicago18 pont
II. Árpád FC Fekete15 pont
III. Hungarokatalánok10 pont  GK.: 0
IV. Szpcdse10 pont  GK.:-1
V. IX.6 pont
VI. Viva la Dózsa3 pont
VII. Csak Pötyögni Jöttünk FC0 pont
  
 Eredmények:
IX. – Csak Pötyögni Jöttünk FC5-3
Szpcdse – Árpád FC Fekete1-5
Hungarokatalánok – Viva la Dózsa2-1
Csak Pötyögni Jöttünk FC – Szpcdse1-5
IX. – Árpád FC Fekete1-6
Viva la Dózsa – Chicago0-5
Árpád FC Fekete – Csak Pötyögni Jöttünk FC9-1
Szpcdse – IX.4-1
Chicago – Hungarokatalánok3-0
Viva la Dózsa – Csak Pötyögni Jöttünk FC9-3
Hungarokatalánok – IX.3-1
Chicago – Szpcdse5-0
Csak Pötyögni Jöttünk FC – Hungarokatalánok1-6
IX. – Chicago1-7
Árpád FC Fekete – Viva la Dózsa8-3
Csak Pötyögni Jöttünk FC – Chicago2-5
Szpcdse – Viva la Dózsa4-3
Árpád FC Fekete – Hungarokatalánok5-0
Viva la Dózsa – IX.2-3
Hungarokatalánok – Szpcdse3-3
Chicago – Árpád FC Fekete5-2

Tags: × × × × × × × × ×